SASTANAK SA ŽUPANOM Razgovori o razminiranju Zadarske županije SASTANAK SA ŽUPANOM Razgovori o razminiranju Zadarske županije
U srijedu, 16. ožujka 2016. godine u Domu Zadarske županije održan je radni sastanak na kojem su uz župana Stipu Zrilića sudjelovali i pomoćnik... SASTANAK SA ŽUPANOM Razgovori o razminiranju Zadarske županije

U srijedu, 16. ožujka 2016. godine u Domu Zadarske županije održan je radni sastanak na kojem su uz župana Stipu Zrilića sudjelovali i pomoćnik ravnatelja HCR-a i koordinator programskog odbora 13. međunarodnog simpozija i sajma opreme “Protuminsko djelovanje 2016.” Miljenko Vahtarić, direktor HCR-CTRO-a ( Hrvatski centar za razminiranje – centar za testiranje, razvoj i obuku) i predsjednik organizacijskog odbora simpozija Nikola Pavković, v.d. ravnatelja Vladinog Ureda za razminiranje i predsjednik Programskog odbora Simpozija Hrvoje Debač i koordinator za razminiranje Zadarske županije Davor Lonić.
Na sastanku su gosti predstavili 13. međunarodni simpozij i sajam opreme “Protuminsko djelovanje 2016.”. koji će se u okviru Županijskih dana 2016. održati u Biogradu, od 26. do 29. travnja 2016. godine, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović. Na simpoziju će sudjelovati više od 200 sudionika iz više od 50 zemalja sa svih kontinenata.
Uz to, raspravilo se i o planu protuminskog djelovanja republike Hrvatske za 2016. godinu i prioritetima Zadarske županije.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.