SDP-ovac Daniel Radeta protivi se najavljenom preuređenju plaže Kolovare SDP-ovac Daniel Radeta protivi se najavljenom preuređenju plaže Kolovare
SDP-ov gradski vijećnik Daniel Radeta poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti. “KAKAV MIAMI, ZADAR MORA OSTATI ZADAR! Posljednjih nekoliko dana se... SDP-ovac Daniel Radeta protivi se najavljenom preuređenju plaže Kolovare

SDP-ov gradski vijećnik Daniel Radeta poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti.

“KAKAV MIAMI, ZADAR MORA OSTATI ZADAR!

Posljednjih nekoliko dana se u medijima mogao vidjeti niz nebuloznih 3D animacija, pa je tako ovoga puta na red došla i plaža Kolovare.

Ideju o samom uređenju plaže svakako pozdravljam, ali osobno smatram da osim uređenja okoliša, koji podrazumijeva samo čišćenje, dosipavanje žala, uređenje pristupnih puteva, postavljanje dodatnih kanti za smeće, veći zahvati poput onih prikazanih na animaciji nisu potrebni.

Priče o uvali Jazine kao o Monte Carlu, pa sada i o plaži Kolovare kao onoj u Miamiu su malograđanske predizborne basne vladajućih, koji svoj mentalitet provlače i kroz same projekte. Zapravo, jedino što prikazuju te 3D animacije su njihove taštine i kompleksi.

Nepregledan beton, umjetni otoci i uništena obala se nikako ne uklapaju u vizuru mediteranskog grada kao što je Zadar, niti nam trebaju plaže poput onih u Americi.

Možda je konačno došlo vrijeme da se neki, usprkos svojim željama, pomire činjenicom da Zadar mora ostati Zadar!

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra, Daniel Radeta

 • Anonimno

  23. veljače 2020. #1 Author

  Svaka čast..ziva istina

  Odgovori

 • aRMIDA

  24. veljače 2020. #2 Author

  m
  MOŽDA BI MLADI RADETA BIO ZADOVOLJAN KAD BI “ZADARSKI KARTEL” PREUZEO UREĐENJE KOLOVARA?????? Skupa sa Novoselićem i ostalima,koji su bili prijavljeni zbog radova u Elektri.Zaboravili ste pročitat Znet od 16.8.2019.g………….

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.