Sedmero mladića silovali i snimkama ucjenjivali djevojku (15), sudac ih pustio na slobodu Sedmero mladića silovali i snimkama ucjenjivali djevojku (15), sudac ih pustio na slobodu
Sedam mladića u dobi od 17 do 19 godina sedam puta su, u razdoblju od kolovoza prošle godine do srpnje ove godine, navodno silovali... Sedmero mladića silovali i snimkama ucjenjivali djevojku (15), sudac ih pustio na slobodu

Sedam mladića u dobi od 17 do 19 godina sedam puta su, u razdoblju od kolovoza prošle godine do srpnje ove godine, navodno silovali tada 15-godišnju djevojčicu u jednom mjestu pokraj Zadra.

Svi mladići navodno žive u istom mjestu gdje i danas 16-godišnja djevojka.

“U tom je mjestu početkom kolovoza prošle godine tada 15-godišnja djevojčica bila u kući sa nekoliko mladića među kojima je bio i njezin bivši dečko. Kada su je fizički počeli dirati ona je bježala, no u jednom trenutku ju je 19-godišnjak uspio ugurati u sobu i zaključati vrata te je prisilio na seksualni čin. Kasnije su je uvjerili da je sve to snimljeno mobitelom pa su ju u više navrata prisilili ucjenama i obmanama na više seksualnih činova. U autobusu su je također maltretirali i govorili kako će svim učenicima pokazivati navodne snimke, ali i njenim roditeljima, čega se ona izrazito bojala. To se sve odvijalo do srpnja ove godine kada je najavila da će ih prijaviti policiji, a tada ju je njezin bivši dečko brutalno premlatio na plaži. Djevojka je navodno sve prijavila policiji te je obaviješten i Centar za socijalnu skrb”, javlja Večernji pozivajući se na policijski izvor blizak istrazi.

Mladiće je sud  navodno pustio da se brane sa slobode, no službene informacije sa suda u nedjelju nije bilo moguće dobiti.

Sedam mladića u dobi od 17 do 19 godina sedam puta su, u razdoblju od kolovoza prošle godine do srpnje ove godine, navodno silovali tada 15-godišnju djevojčicu u jednom mjestu pokraj Zadra.

Kako piše Večernji list pozivajući se na izvore bliske policije, mladići su privedeni krajem tjedna, no ubrzo su navodno pušteni da se brane sa slobode uz mjere zabrane približavanja žrtvi. 

  • Anonimno

    14. listopada 2019. #1 Author

    Poštovani,Sodoma,Gomora, alkohol, droga, ne rad i slab odgoj kod kuće u školi i društvu u cijelini, žalosno, nositi će pečat i kada budu imali svoju djecu u ovim godinama(17,19) sramota, moja kazna .Raditi u korist svojega društva, bilo što, čišćenje ulica, parkova okoliša pod
    kontrolom barem 100 dana i svaki dan koprivom po goloj guzi nekoliko puta,kakova je razlika između migranata npr iz Afganistana i ovih mladića, oni to rade po Europi i minorno su kažnjavani, umjesto u Zatvor, a ključ u zahod kao u Americi.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.