Šest osoba privedeno zbog upravljanja vozilom ili mopedom bez vozačke dozvole Šest osoba privedeno zbog upravljanja vozilom ili mopedom bez vozačke dozvole
U ponedjeljak oko 23.50 sati u Zadru, na raskrižju ulica 4. Gardijske brigade i Kneza Novaka Krbavskog, 64-godišnji vozač je u vrijeme zabrane upravljanja,... Šest osoba privedeno zbog upravljanja vozilom ili mopedom bez vozačke dozvole

U ponedjeljak oko 23.50 sati u Zadru, na raskrižju ulica 4. Gardijske brigade i Kneza Novaka Krbavskog, 64-godišnji vozač je u vrijeme zabrane upravljanja, upravljajući osobnim vozilom (ZG), a pod utjecajem alkohola od 1,66 g/kg izazvao prometnu nesreću. Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do otrežnjena, a jučer je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

U ponedjeljak oko 10.45 u Murvici, policijski službenici su zatekli 40-godišnjeg vozača kako prije stjecanja prava na upravljanje vozilom upravlja vozilom (ZD). Vozač je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Jučer oko 3,30 u ulici Put Stanova u Zadru, zatečen je 22-godišnji vozač kako prije stjecanja prava na upravljanje vozilom upravlja vozilom (ZD), pod utjecajem alkohola od 0.94 g/kg. Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do otrežnjena, nakon čega je optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.
Nadalje, oko 11.40 sati ulici Borka Šarlije Kese, policijski službenici su zatekli 37-godišnjaka kako upravlja vozilom (ZD) prije stjecanja prava na upravljanje vozilom upravlja vozilom, a u 12 sati u ulici Put Pudarice zatečen je 21-godišnjak koji je također upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita. Nešto kasnije, oko 14.20 sati u Bibinjama je zatečen 23-godišnjak kako upravlja mopedom bez položenog ispita bilo koje kategorije.
Sva trojica vozača su optužne prijedloge privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.