Šime Vrsaljko donirao 475.000 kn zadarskoj bolnici za kupnju 2 respiratora Šime Vrsaljko donirao 475.000 kn zadarskoj bolnici za kupnju 2 respiratora
Igrači i stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije prikupili su 4,2 milijuna kuna koje će uplatiti na račune koje je vlada danas odlučila otvoriti za... Šime Vrsaljko donirao 475.000 kn zadarskoj bolnici za kupnju 2 respiratora

Igrači i stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije prikupili su 4,2 milijuna kuna koje će uplatiti na račune koje je vlada danas odlučila otvoriti za dvije svrhe.

Jedan dio bit će uložen u zajedničku borbu protiv koronavirusa, a drugi za sanaciju posljedica potresa u Zagrebu u kojem su brojni građani ostali bez domova.

Osim ove grupne donacije, Zlatko Dalić i Šime Vrsaljko uplatili su pojedinačne donacije. Dalić je donirao 40 tisuća kuna bolnici u Livnu, a Vrsaljko je uplatio nešto manje od pola milijuna kuna (62,5 tisuće eura) za kupnju dva respiratora bolnici u Zadru.

Izvor: Index.hr

 • Anonimno

  24. ožujka 2020. #1 Author

  Pošteno!

  Odgovori

 • Anonimno

  30. ožujka 2020. #2 Author

  Mogli bi nešta šoldi dati Kalmeta,Sinovčić,Jadre Lisica ali takvi samo znaju grabiti i krasti zase ,a našim sportašima kapa do poda !

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.