Siromašna obitelj uživala u odmoru na Viru zahvaljujući dobrim ljudima! Siromašna obitelj uživala u odmoru na Viru zahvaljujući dobrim ljudima!
Uz pomoć »Dobre volje« iz Zagreba, Valentine Labudović Biber, UDDK »Vir«, »Vir turizma«, pekarne »Jadran« i tvrtke »Watersport Vir«, obitelj Belošević iz Bjelovara provela... Siromašna obitelj uživala u odmoru na Viru zahvaljujući dobrim ljudima!

Uz pomoć »Dobre volje« iz Zagreba, Valentine Labudović Biber, UDDK »Vir«, »Vir turizma«, pekarne »Jadran« i tvrtke »Watersport Vir«, obitelj Belošević iz Bjelovara provela je nezaboravnih tjedan dana na Viru.

Evo kako je za bjelovarsku obitelj Belošević protekao tjedan dana ljetovanja na otoku Viru: kupanje i stjecanje plivačkih vještina, beskrajna zabava na plažama u Radovanjici i Jadru, duge šetnje uz more i upijanje virskih otočnih senzacija, a na kraju i večera u restoranu „Kotarina“ za oproštaj. Sve nam je to ispričala mama Dijana koja je s kćerkom Silvijom te sinovima Markom i Karlom boravila na Viru kod Samoborčanke Valentine Labudović Biber. Velikodušna gospođa Valentina ponudila im je svoj apartman na raspolaganje tijekom tjedan dana ljetovanja realiziranog preko predsjednice zagrebačke humanitarne Udruge „Dobra volja“ Marijane Matešić, a ovoj akciji kojom se obiteljima slabijeg imovinskog stanja željelo osigurati ljetovanje – pridružili su se Udruga dobrovoljnih darivatelja krvi „Vir“, općinsko poduzeće „Vir turizam“, restoran „Kotarina“, virska pekarna „Jadran“ i tvrtka „Watersport Vir“. Tako je za jednu obitelj ljetovanje na otoku postalo ljetovanje iz snova.
„Bilo nam je prekrasno. Djeca su uživala na plažama, kupala se cijeli dan, a u večernjim satima šetali smo uz more “, sažima mama Dijana dojmove s Vira. Tata na kraju zbog obaveza nije mogao doći, ali svi zajedno će sljedeće godine ljetovati upravo na Viru.
„Vir je zaista predivan. Plaže su uredne i lijepe za djecu, more je čisto, a otok je uzbudljiv s puno sadržaja. Nismo mogli ni zamisliti kako će nam biti lijepo, pa ćemo se rado svi zajedno vratiti. Nema ljepšeg mjesta za odmor“, kaže gospođa Dijana. Posljednjeg dana boravka na otoku, drage Bjelovarčane došli su u restoran „Kotarina“ pozdraviti zamjenik načelnika Općine Vir Antonio Vučetić, predsjednik virskog UDDK Goran Vicković i destinacijski event menadžer „Vir turizma“ Nina Jovanović. Tako će biti i krajem kolovoza kada će druga obitelj iz Zagreba doći na ljetovanje kod gospođe Ivanke Karamatić Divković, a u međuvremenu je od obitelji Belošević upućeno puno zahvala svim velikodušnim ljudima koji su njezinoj obitelji priuštili odmor iz snova na otoku iz snova.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.