Škoro se kandidirao za predsjednika: “Bit ću uz narod i protiv stranačkih elita!” Škoro se kandidirao za predsjednika: “Bit ću uz narod i protiv stranačkih elita!”
Skladatelj i pjevač Miroslav Škoro u nedjelju u devet sati objavio je na svojoj Facebook stranici odluku o svojoj kandidaturi za predsjednika Republike. Obraćajući... Škoro se kandidirao za predsjednika: “Bit ću uz narod i protiv stranačkih elita!”

Skladatelj i pjevač Miroslav Škoro u nedjelju u devet sati objavio je na svojoj Facebook stranici odluku o svojoj kandidaturi za predsjednika Republike.

Obraćajući se putem video poruke rekao da će njegov prvi potez biti upućivanje prijedloga za promjenu Ustava, a njegov program je savez s narodom. Želi vratiti povjerenje u instituciju predsjednika RH.

– Hrvatskom danas vlada kontrolirani stranački sustav u kojemu se na vlasti izmjenjuju dvije najjače stranke sa svojim trgovačkim partnerima.

Političke elite potpuno su se otuđile od naroda, bahatost i arogancija idu toliko daleko da se raznim smicalicama i manipulacijama ne dopušta održavanje referenduma.

Naši sinovi i kćeri odlaze iz Hrvatske jer više ne žele živjeti u državi u kojoj spirala mržnje i netolerancije nagriza njezine same temelje.

U takvim okolnostima, Hrvatska treba predsjednika koji će biti oruđe naroda za odlučni zaokret, zato sam donio odluku da ću se kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske, a srž moga programa je savez s narodom, nasuprot vladavini stranačkih elita i kompromisa sklopljenih daleko od očiju javnosti i volje biračkog tijela.

Želim biti narodni predsjednik i samo ću vama polagati račune”, rekao je Škoro u videu koji je objavio na svom YouTube kanalu.

 

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.