SPEKTAKL Zadrani dočekali svoje reprezentativce! SPEKTAKL Zadrani dočekali svoje reprezentativce!
Zadar je za svoje Vatrene spremio spektakularan doček. Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković s jedrenjaka Branimir pozdravili su tisuće navijača koji su napunili ulice... SPEKTAKL Zadrani dočekali svoje reprezentativce!

Zadar je za svoje Vatrene spremio spektakularan doček. Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković s jedrenjaka Branimir pozdravili su tisuće navijača koji su napunili ulice i trgove.

Zadarski Vatreni do Foruma su doplovili jedrenjakom “Branimir”, koji se kretao uz gradski most, zatim duž Liburnske, Istarske i Obale kralja Petra Krešimira IV. Jedrenjak su pratile stotine brodica, jet-skijeva i ostalih plovila, dok su s obale pozdravljale tisuće navijača.

“Evo nas doma, hvala ti Zadre”, pisalo je na jedrenjaku.

Danijel Subašić u jednom je trenutku brod zamijenio jet-skijem, s kojeg je pao pa se malo i okupao. Nakon što se se reprezentativci iskrcali na gatu Obale kralja Petra Krešimira IV., svečani program nastavio se na Forumu.

Jedrenjak je pristao oko 21 sat, a tisuće Zadrana trubama, bakljama i pjesmom pozdravilo je igrače, koji su krenuli prema pozornici.

CYMERA_20180717_220022

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.