SPORTSKE IGRE LIONSA Prikupljena sredstva za pomoć mladim sportašima SPORTSKE IGRE LIONSA Prikupljena sredstva za pomoć mladim sportašima
Proteklog su vikenda održane 3. Sportske igre Lionsa koje su u Zaton holiday resortu okupile stotinjak članova najveće humanitarne organizacije u svijetu. U različitim... SPORTSKE IGRE LIONSA Prikupljena sredstva za pomoć mladim sportašima

Proteklog su vikenda održane 3. Sportske igre Lionsa koje su u Zaton holiday resortu okupile stotinjak članova najveće humanitarne organizacije u svijetu. U različitim sportskim disciplinama – tenis, boćanje, odbojka na pijesku, potezanje konopa, pikado, ubacivanje u koš i kartanje sudjelovali su Lionsi iz brojnih hrvatskih te slovenskih gradova.
Uz sportska nadmetanja i veselo druženje Lionsi su i ovog puta djelovali humanitarno pa će, tom prigodom prikupljenim sredstvima, pomoći u nabavci opreme za kadetkinje Ženskog odbojkaškog kluba Zadar i članove Sportskog školskog kluba OŠ Šime Budinića. I na dosadašnjim igrama, koje od početka organizira Lions klub Zadar, sredstva od humanitarnih akcija išla su mladim zadarskim sportašima.
Domaćini su na ovim igrama zaokružili i svoju dugogodišnju akciju vezanu uz obnovu i uređenje koncertne dvorane u Kneževoj palači. Za tu su se svrhu prodavale kolor digitalne fotografije pok. Borisa Guine koje je donirala njegova supruga, članica Lions kluba Zadar, Marija Višić Guina.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.