SRAMOTNO Spomenik hrvatskom vitezu Miru Barešiću vandali obojili crvenom bojom! SRAMOTNO Spomenik hrvatskom vitezu Miru Barešiću vandali obojili crvenom bojom!
Iako je od svečanosti otkrivanja spomenika hrvatskom heroju poginulom u Domovinskom ratu Miru Barešiću prošlo tek desetak dana, nepoznate osobe odlučile su se na... SRAMOTNO Spomenik hrvatskom vitezu Miru Barešiću vandali obojili crvenom bojom!

Iako je od svečanosti otkrivanja spomenika hrvatskom heroju poginulom u Domovinskom ratu Miru Barešiću prošlo tek desetak dana, nepoznate osobe odlučile su se na vandalski čin.

Unoći sa subote na nedjelju nepoznati je počinitelj crvenim sprejem obojio lijevu ruku i nogu na spomeniku u Dragama. Događaj je prijavljen zadarskoj policiji. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

BARESIC DRAGE

 • Đurđica

  8. kolovoza 2016. #1 Author

  A zašto nije postavjen videonadzor….moglo se očekivati ovako nešto …

  Odgovori

  • tome

   8. kolovoza 2016. #2 Author

   Videonadzor pa jel normalno da se ovo mora cuvati

 • tome

  8. kolovoza 2016. #3 Author

  Nije sramotno ne uopce…jer da je drzava prava,da je mozemo nazvati hrvatskom,danas bi se tom frajeru sudilo ili bi ga progutala noc a dok god je vakva drzava i dok su ljudi koji bi trebali biti una njoj a ne u njoj da nas vode,poput pokojnog mira,ova drzava nece imati sricu niti ces se moci smatrati hrvatom.
  I neka saraju ljevicari i rade sto oce,neka milanovic govori da “lijepa li si” vrida,neka rade sto zele kad neznamo braniti ono sto su nam ovi heroji dali..da ga ja uvatim nikad vise nebi sam hoda nikad bez barem dvi osobe…sramoto od drzave,sramoto od ustava i vlade

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.