SRETAN DAN ZA 73 SIROMAŠNE OBITELJI Dobili socijalni stan! SRETAN DAN ZA 73 SIROMAŠNE OBITELJI Dobili socijalni stan!
S početkom u 11 sati u ulici Ive Mašine (Mjesni odbor Crvene kuće) u Zadru upriličena je svečana dodjela ključeva korisnicima socijalnih stanova izgrađenih... SRETAN DAN ZA 73 SIROMAŠNE OBITELJI Dobili socijalni stan!

S početkom u 11 sati u ulici Ive Mašine (Mjesni odbor Crvene kuće) u Zadru upriličena je svečana dodjela ključeva korisnicima socijalnih stanova izgrađenih po modelu programa POS-a u suradnji Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama i Grada Zadra.

Svečanosti je nazočio ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević, gradonačelnik grada Zadra Božidar Kalmeta, direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Goran Bradić, predsjednik Gradskog vijeća Živko Kolega, gradski pročelnik za zdravstvo i socijalnu skrb Mario Pešut, predstavnici Povjerenstva za dodjelu socijalnih stanova, te mnogi drugi.

20160902_111500_crop_800x450

Ova je zgrada do sada prvi i vrlo dobar primjer suradnje Države i Grada u gradnji socijalnih stanova po modelu Programa POS-a. Radovi su završeni u roku i kvalitetno zahvaljujući dobroj suradnji svih dionika u projektu.

Zgrada ima 73 stana, neto korisne površine 5.083,30 m2. Jednosobnih stanova je 14, jedno i pol sobnih stanova je 11, dvosobnih stanova je 30, dvoipolsobnih stanova je 8 a trosobnih je stanova 10.

Investicijska vrijednost građevine iznosi oko 31 milijun i 700 tisuća kuna, od čega poticajna sredstva Republike Hrvatske iznose oko 7.milijuna i 200.tisuća kuna. Predugovorna cijena je 813,81 eura po m2 a plaća ju Grad Zadar.

U sklopu Programa POS-a od početka njegovog provođenja izgrađena su na području grada Zadra 363 stana.

Trenutno se na području cijele Hrvatske u sklopu programa POS-a gradi 10 građevina a u pripremi je gradnja na novih 19 lokacija od kojih je jedna u gradu Zadru.

ZA POGLEDATI FOTOGALERIJU kliknite OVDJE

  • marinko

    2. rujna 2016. #1 Author

    paraziti na okupu! čekali predizb. kampanju da bi “udjelili” milost! sram vas bilo!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.