SRETAN I ZADOVOLJAN Jurica Milin proslavio rođendan s kolegama i šefom SRETAN I ZADOVOLJAN Jurica Milin proslavio rođendan s kolegama i šefom
Nakon što je u lipnju ove godine vlasnik popularnog restorana “Pašta&Svašta” na Poluotoku, Ivan Čapeta, sa suprugom Ivanom, odlučio zaposliti dvojicu konobara s Down... SRETAN I ZADOVOLJAN Jurica Milin proslavio rođendan s kolegama i šefom

Nakon što je u lipnju ove godine vlasnik popularnog restorana “Pašta&Svašta” na Poluotoku, Ivan Čapeta, sa suprugom Ivanom, odlučio zaposliti dvojicu konobara s Down sindromom, Juricu Milina i Ivicu Vidovića, mnogi su pohvalili ovu plemenitu gestu, ali bilo je i onih koji su sumnjali kako će to funkcionirati.

Međutim, otada je prošlo pola godine, mladići još uvijek tamo rade, dobro su prihvaćeni i osjećaju se sretnima i ispunjenima.

Upravo danas u restoranu Pašta&Svašta priređena je mala proslava.

Naime, Jurica Milin, koji je javnosti poznat i po brojnim sportskim uspjesima, proslavio je svoj 31. rođendan. Vlasnik restorana zajedno s Juričinim kolegama odlučio ga je iznenaditi i razveseliti, te mu pripremili malu proslavu uz rođendansku tortu.

Iako o ovome javnost nije bila obaviještena, nego se radi o privatnoj proslavi, nismo odoljeli da ne napišemo par riječi budući da se ovako lijepa nesvakidašnja priča ne događa, na žalost, često, a bilo bi lijepo da ovaj primjer slijede i drugi jer osobe s Down sindromom trebaju šansu.

Sretan rođendan uz najljepše želje Jurici želi i redakcija portala Kalelarga info.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.