SRETAN KRAJ OBITELJSKE DRAME U MASLENICI Obitelj Božić dobit će natrag svoju djecu! SRETAN KRAJ OBITELJSKE DRAME U MASLENICI Obitelj Božić dobit će natrag svoju djecu!
Nakon višemjesečne drame i šokova koje je Općinski sud u Zadru sa zadarskim Centrom za socijalnu skrb i djelatnicima PU zadarske priuštio obitelji Božić... SRETAN KRAJ OBITELJSKE DRAME U MASLENICI Obitelj Božić dobit će natrag svoju djecu!

Nakon višemjesečne drame i šokova koje je Općinski sud u Zadru sa zadarskim Centrom za socijalnu skrb i djelatnicima PU zadarske priuštio obitelji Božić iz Maslenice oduzimajući im dvoje maloljetne djece, prema riječima njihovog odvjetnika Mate Knezovića, ova bi priča ipak morala imati sretan kraj.

Naime, odvjetnik Knezović na svom Facebook profilu uz suglasnost obitelji Božić objavio je, kako je sam rekao, ekskluzivnu radosnu vijest koju prenosimo u cijelosti.

– Uz suglasnost obitelji Božić svima javljam ekskluzivnu radosnu vijest: Županijski Sud u Zagrebu uvažio je žalbu roditelja djece Božić i ukinuo odluku Općinskog suda u Zadru. To znači da je odluka pravomoćna i da se djeca moraju vratiti u obitelj. Čestitamo obitelji Božić i nadamo se da ubuduće neće biti tako grubih postupaka (privremenih mjera) prema siromašnijim obiteljima. Država je dužna pomoći siromašnim obiteljima, a ne im zbog toga oduzimati djecu. Kakve su traume djeca i roditelji imali, da bi se na kraju pokazalo da se radilo o nezakonitom postupku to nećemo nikada doznati, istaknuo je odvjetnik Mate Knezović.

 • Kemo

  28. srpnja 2016. #1 Author

  Lipe drzave umisto da pomognu onome koje nemocan onimu oduzimaju ono naj milije sram vas i stid bilo

  Odgovori

  • Kokan

   1. kolovoza 2016. #2 Author

   Ma jadna djeca i gotovo

 • Kokan

  1. kolovoza 2016. #3 Author

  Da neznam sto se dogadja rekao bih jadnih ljudi… al posto znam kazem jadne djece. Gospodji Bozic treba dati oscara za glumu… 5 dana je kuci nema… da nema bake sto bi od te jadne djece bilo

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.