STARTAS BOROVO “Izuzetna nam je čast što je Nasmiješeno sunce dodijeljeno za Startasice Sunset!” STARTAS BOROVO “Izuzetna nam je čast što je Nasmiješeno sunce dodijeljeno za Startasice Sunset!”
Startasice Sunset i Hashtag, prvi nosivi suvenir grada Zadra, izrađene su u suradnji VAKANZA-e Zadar i Borova. Izuzetna nam je čast što je projekt prepoznat te... STARTAS BOROVO “Izuzetna nam je čast što je Nasmiješeno sunce dodijeljeno za Startasice Sunset!”
Startasice Sunset i Hashtag, prvi nosivi suvenir grada Zadra, izrađene su u suradnji VAKANZA-e Zadar i Borova. Izuzetna nam je čast što je projekt prepoznat te je priznanje “Nasmiješeno sunce” dodijeljeno baš za Startasice Sunset koje utjelovljuju zadarski zalazak sunca i crtež / akvarel koji je naslikala petogodišnja Lobela Gatara, Borutova kćer, riječi su kojima su danas predstavnici Borova na Facebook stranici Startasa iskazali zadovoljstvo uspjehom ovog unikatnog i hvale vrijednog projekta.
borut-gatara-vakanza
U akciji gradonačelnika Grada Zadra, “Nasmiješeno sunce” za poseban doprinos turističkoj sezoni 2016. u kategoriji novi suvenir nagrađeni su Borut i Lobela Gatara za “Sunsetice”. Vaterpolo je sport koji povezuje idejnog začetnika projekta Vakanza Zadar Boruta Gataru i direktora projekata tvrtke Borovo Damira Rupčića. Bivši su vaterpolisti ljubav prema ovom sportu utkali u poslove s kojima se bave, a rezultat je novi zadarski suvenir, zadarske Startasice nazvane Sunsetice i Hashtagice. Zalazak sunca kao najprepoznatljiviji identitet Zadra postao je dizajn Sunsetica.
sunset-startas
– Nastavno na nedavne suradnje Startasa kao izvorno hrvatskog suvenira ponosni smo na ovu suradnju gdje Startas kao i samo Borovo postaju dio atraktivnog sportskog, ali i kulturnog i turističkog sadržaja Zadarskog područja. Iako je možda još nedavno bilo teško zamisliti kako identiteti gradova s pratećom ponudom mogu prenijeti jedinstvenu poruku na obući, platnenoj tenisici s najduljom tradicijom u Hrvatskoj, ovaj projekt dokazuje upravo suprotno. Ponosni smo da nam je oganizacija VAKANZA-e ukazala povjerenje i vjerujemo kako će naše oduševljenje Startasica dijeliti svi koji posjete VAKANZA-u i Zadar, istaknuo je Damir Rupčić, voditelj projekata Borova u kolovozu ove godine kada je projekt Sunsetica i Hashtagica pokrenut.
Projekt VAKANZA-e među rijetkima je na zadarskom području koji je postao prepoznat ne samo u Zadru već i širokoj okolici kao projekt koji se identificira s gradom Zadrom počevši od imena, preko samog mjesta održavanja te svih turističkih i povijesnih odrednica Zadra, dok su Sunsetice i Hashtagice projekt koje će ime grada prenijeti i preko granica RH kao prvi nosivi, praktični suvenir kojeg ćemo možda vidjeti i na ulicama svjetskih metropola.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.