Stožer izvijestio o 8 novih slučajeva zaraze korona virusom u Zadarskoj županiji Stožer izvijestio o 8 novih slučajeva zaraze korona virusom u Zadarskoj županiji
Stožer civilne zaštite Zadarske županije izvijestio je da je na području Zadarske županije 8 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o mlađim osobama rođenim... Stožer izvijestio o 8 novih slučajeva zaraze korona virusom u Zadarskoj županiji

Stožer civilne zaštite Zadarske županije izvijestio je da je na području Zadarske županije 8 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Riječ je o mlađim osobama rođenim između 1984. i 2002. godine za koje su utvrđeni kontakti i kretanja, a slučajevi nisu međusobno povezni. Kod dvije osobe zaraza je otkrivena prilikom rutinskog testiranja u Općoj bolnici Zadar.

Kao i prethodnih dana,  većina se novozaraženih, prema vlastitim izjavama, najvjerojatnije zarazila tijekom noćnih izlazaka u većim skupinama ljudi.

Aktivan nadzor provodi se nad 235 osoba, a istekao je za njih 4.889. Tijekom jučerašnjeg dana obavljeno je 122 testiranja uzoraka sa sumnjom na koronavirus.

Na COVID 1 odjelu Opće bolnice Zadar je hospitalizirano 4 bolesnika oboljelih od COVID-a 19.

Od ukupnog broja, 3 bolesnika su na COVID odjelu, a 1 bolesnik je u COVID JIL-u  na respiratoru.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske evidentirali su dva kršenja mjere samoizolacije.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.