STRAŠNA SMRT MLADIĆA Skakao u more s velike visine, pa stradao! STRAŠNA SMRT MLADIĆA Skakao u more s velike visine, pa stradao!
Iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture izvijestili su kako je prilikomprilikom skoka sa mosta u more iznad morskoga prolaza Mali Ždrelac život je izgubio... STRAŠNA SMRT MLADIĆA Skakao u more s velike visine, pa stradao!

Iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture izvijestili su kako je prilikomprilikom skoka sa mosta u more iznad morskoga prolaza Mali Ždrelac život je izgubio 23-godišnji mladić.

“Posredstvom Županijskog dojavnog centra ŽC 112 Zadar, noćas u 2.20 sati Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) obaviještena je o dojavi očevidaca o nestanku mladića, L.B. (rođen 1993. godine), hrvatski državljanin, koji je u društvu drugoga mladića oko dva sata skočio u more sa mosta iznad prolaza Mali Ždrelac, između otoka Pašman i Ugljan, nakon čega nije izronio na površinu.

O nesreći je obaviještana Pomorska policija čiji službenici su sa dva službena plovila odmah upućeni prema dojavljenoj poziciji u okviru potražne akcije koju je MRCC Rijeka pokrenula u koordinaciji sa Lučkom kapetanijom Zadar, čiji djelatnici su započeli potragu za nestalim mladićem na širem području nestanka.

Nedugo nakon poziva pripadnicima specijalne ronilačke jedinice Pomorske policije Zadar za uključenje u podmorsku potragu, u 10.40 sati MRCC Rijeka zaprimila je obavijest mještanina otoka Iža koji je, na oko 500 metara jugoistočno od otočića Bisage, pronašao nažalost beživotno tijelo nestaloga mladića.

MRCC Rijeka o pronalasku stradalog mladića obavijestila je Pomorsku policiju Zadar čiji službenici su preuzeli tijelo na službeno plovilo i prevezli u Zadar, čime je ova potražna akcija ujedno i okončana, dok će eventualne daljnje istražne radnje provoditi unutar policijske nadležnosti”.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.