Student pao sa četvrtog kata zgrade Sveučilišta u Zadru Student pao sa četvrtog kata zgrade Sveučilišta u Zadru
Policijska uprava zadarska u srijedu je oko 14.25 dobila dojavu da uz zgradu Sveučilišta, na tlu u dijelu prema parku Kapetanski, odnosno uz crkvu... Student pao sa četvrtog kata zgrade Sveučilišta u Zadru

Policijska uprava zadarska u srijedu je oko 14.25 dobila dojavu da uz zgradu Sveučilišta, na tlu u dijelu prema parku Kapetanski, odnosno uz crkvu sv. Dimitrija, leži mlađi muškarac, izvijestio je Zadarski list.

– Policijski službenici odmah po dojavi izišli su na mjesto događaja i tamo u besvijesnom stanju pronašli mlađeg muškarca čiji identitet još utvrđuju kao i okolnosti njegova stradavanja, potvrdio je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije, u razgovoru za Zadarski list, navodeći kako je muškarac u teškom i po život opasnom stanju kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u zadarsku bolnicu.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o mladiću iz unutrašnjosti Hrvatske, studentu na zadarskom Sveučilištu, no nitko sa sigurnošću nije mogao reći je li mladić pao ili je riječ o pokušaju suicida. Prije nego je pronađen kako nepomično leži na tlu uz zgradu Sveučilišta, studentice Odjela za talijanistiku primjetile su mušku osobu kako sjedi na przoru toaleta na tom Odjelu smještenom na zadnjem, četvrtom katu sveučilišne zgrade.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.