KAZNA SUCA VISKOVIĆA ZA SILOVANJE MALOLJETNICE: Trojici zatvor, dvojici uvjetna kazna! KAZNA SUCA VISKOVIĆA ZA SILOVANJE MALOLJETNICE: Trojici zatvor, dvojici uvjetna kazna!
Na Županijskom sudu u Zadru sudac Hrvoje Visković osudio je petoricu okrivljenika za silovanje i spolni odnos bez pristanka nad maloljetnicom iz Zadra, što... KAZNA SUCA VISKOVIĆA ZA SILOVANJE MALOLJETNICE: Trojici zatvor, dvojici uvjetna kazna!

Na Županijskom sudu u Zadru sudac Hrvoje Visković osudio je petoricu okrivljenika za silovanje i spolni odnos bez pristanka nad maloljetnicom iz Zadra, što se dogodilo na plaži Kolovare u studenom 2013. godine.

Prvookrivljeni B.K.(25) dobio je 4 godine i 10 mjeseci zatvora, a drugookrivljeni M. B. tri godine maloljetničkog zatvora.

A.Č.i D.Z., treći i peti okrivljenik koji su tada imali 16 i 17 godina, dobili su pridržaj maloljetničkog zatvora u trajanju od tri godine. Četvrtookrivljenom I.Z. izrečena je zatvorska kazna godinu dana zatvora.

Svima njima u rok kazne računa se i vrijeme koje su proveli u istražnom zatvoru.

 • svesevraca

  11. ožujka 2016. #1 Author

  Sramota! Bitno da oni selom hodaju kao face,a majke im se ponose njima! Bljak. Samo me zanima što bi bilo kad bi to bila njihova kćer! Sramota od sustava,sudstva, države , sela i obitelji.

  Odgovori

 • svesevraca

  11. ožujka 2016. #2 Author

  Sramota! Bitno da oni hodaju kao face,a majke im se jako ponose njima! Bljak! Baš me zanima kako bi bilo da je to njihova kćer bila! A kažu da je karma zajebana stvar,pa…
  Sramota za sustav, sudstvo, državu,selo, obitelj…. Fuj,fuj,fuj

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.