SUMNJAJUĆI NA PEDOFILE I OTMIČARE Prestrašeni roditelji s Bulevara zvali policiju! SUMNJAJUĆI NA PEDOFILE I OTMIČARE Prestrašeni roditelji s Bulevara zvali policiju!
U javnoj grupi na Facebooku “Trn u oku…Zadar” objavljen je uznemirujući post jednog roditelja koji je danas na dječjem igralištu imao neugodno iskustvo. “Danas... SUMNJAJUĆI NA PEDOFILE I OTMIČARE Prestrašeni roditelji s Bulevara zvali policiju!

U javnoj grupi na Facebooku “Trn u oku…Zadar” objavljen je uznemirujući post jednog roditelja koji je danas na dječjem igralištu imao neugodno iskustvo.

“Danas smo bili s djecom na igralištu u kvartu. Kvart je na Bulevaru uvučen među zgrade. Bilo je više djece od susjeda, a od roditelja sami prijatelj i ja s našom djecom.
U jednom trenutku je na ulazu u kvart parkirao crni zatmljeni kombi, Mercedes Viano mađarskih tablica Phx 699. Otvorio je bočna vrata i izašao je kinez od 50ak godina. Stao je sa strane i smješkajući se snimao djecu sa mobitelom. To je trajalo oko minute. Prišao je malome od susjeda od 4 godine i kao pomagao mu oko bicikle. Za to vrijeme u kombiju je sjedio vozač sa upaljenim motorom i otvorenim bočnim vratima, a nazad je sjedilo još 5—6 odraslih osoba. Prijatelj i ja smo dotrčali do tog kineza i na moja pitanja zašto su tu i zašto snima djecu, pravio se da me ne razumije….. Nastala je pomutnja, a u to su došli susjedi iz kafića i počeli postavljati pitanja. Kineza sam natjerao da briše slike iz mobitela, dali je ili ne neznam jer sam morao paziti na djecu… uglavnom…, skupio se u kombi i otišao….

Svi mi svjedoci toga smatramo da nije bilo NIŠTA BEZAZLENO,, nazvali smo policiju i obavjestili ih!

Ovim putem bi sve vas roditelje obavjestio o neugodnom iskustvu koje smo imali s apelom da pazite svaki trenutak na svoju djecu. Ovo se dogodilo na igralištu koje je uvučeno u kvartu, a ne na javnoj otvorenoj površini. Kvart di roditelji s pravom puste djecu da se igraju bezbrižno jer se nikad ništa loše nije desilo i svako svakoga zna.
Molim širite dalje jer se ovo dogodilo oko podne danas, a nebi volio da se desi nekome zlo, ako se radi o onome što mi mislimo da je!”

Policija je potvrdila da istražuje navode.

Originalni post možete vidjeti ovdje.

 • Anonimno

  14. rujna 2017. #1 Author

  Jeste zapisali registraciju kombija?

  Odgovori

 • Anonimno

  14. rujna 2017. #2 Author

  Registracija je napisana odmah na pocetku teksta

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.