Super Chicks iz Poličnika ostvarile izvrsne rezultate Super Chicks iz Poličnika ostvarile izvrsne rezultate
“ČIKSICE GANJAJU PLAYOFF” Prva hrvatska ženska malonogometna liga došla je pred sam finiš, ostao je posljednji prvenstveni turnir regularnog dijela prvenstva, a domaćin je... Super Chicks iz Poličnika ostvarile izvrsne rezultate

“ČIKSICE GANJAJU PLAYOFF”

Prva hrvatska ženska malonogometna liga došla je pred sam finiš, ostao je posljednji prvenstveni turnir regularnog dijela prvenstva, a domaćin je ŽMNK Siscia iz Siska.
Super Chicks nakon prva dva turnira i šest kola drži 3. pozicija koja ih za sad vodi na prvi povijesni playoff prvenstva. Lakše je reći nago odraditi jer pred “Čiksicama” je jako težak zadatak, u posljednja tri kola Super Chicks ima tri najteža moguća protivnika. U subotu će turnir Super Chicks otvoriti protiv branitelja naslova MC Plus iz Svete Nedjelje, susret je na rasporedu od 13::45, istog dana se igra i susret s osvajačem Kutije Šibica Alumnusom, a satnica tog susreta je u subotu u 17:00 sati. Posljednji susret na turniru “Čiksice” igraju u nedjelju u 12:30 protiv FC Split Tommy.
Kratku najavu dao nam je i trener ženskog futsal kluba iz Poličnika Luka Marinović.
“Ostala su nam još tri kola do kraja regularnog dijela u kojima se susrećemo s MC Plusom, Alumnusom i Split Tommyjem. Očekuju nas tri dobre ekipe ali mi idemo pokušati odigrati najbolje što možemo i ostvariti cilj, a to je izboriti mjesto medu četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj. Do sad smo u prvih šest kola iz utakmice u utakmicu igrali sve bolje, nadam se da će tako biti i u Sisku. Imamo malih problema u ekipi jer nam je nekoliko cura ozlijeđeno, neke imaju obaveze na poslu ili fakultetu.”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.