Suradnja DSR Abeceda Sporta ABC i NK Murvice oko rada s mlađim sportašima Suradnja DSR Abeceda Sporta ABC i NK Murvice oko rada s mlađim sportašima
DSR Abeceda Sporta ABC i NK Murvica dogovorili su sportsku suradnju. Dogovor na koji su pristali predsjednik Uprave DSR Abeceda Sporta Ante Dokoza i... Suradnja DSR Abeceda Sporta ABC i NK Murvice oko rada s mlađim sportašima

DSR Abeceda Sporta ABC i NK Murvica dogovorili su sportsku suradnju. Dogovor na koji su pristali predsjednik Uprave DSR Abeceda Sporta Ante Dokoza i predsjednik Uprave NK Murvica Ante Grgeč uz dopredsjednika Abecede Juru Perkovića i tajnika obiju udruga Mira Suraća regulirani su obostrani međusobni odnosi koji uključuju niz stručnih aktivnosti iz područja nogometa i procesa rada s mlađim uzrasnim kategorijama.
Murvica se konačno konačno okreće mlađim uzrastima i suradnji sa ostalim murvičkim sportskim udrugama. Cilj je otvaranje kvalitetne škole nogometa.
Činjenica je da bez kvalitetne škole nogometa nema ni jake Murvice. Stručni trenerski kadar jedan od najvažnijih projekata koji su pokrenuti u Klubu. Ovaj korak je pokazatelj da u Murvici misle dugoročno sa kvalitetnim trenerskim kadrom.
Na tim se temeljima gradi uspješna budućnost Murvice. Upisi u novu školu već su krenuli, a treninzi koji će se održavati u prostorijama DSR Abeceda Sporta i dvorani osnovne škole Poličnik sartaju 28. siječnja.
U novootvorenoj školi rade isključivo stručni ljudi koji imaju kineziološki fakultet.
Za upise ili detaljne informacije obratite se na kontakt brojeve: 095 896 7827 (prof. Jure Perković) ili 098 968 7485 (prof. Lana Leskovar)

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.