Sve više Zadrana pristupa HSP dr. Ante Starčević; Respektiraju novo vodstvo Sve više Zadrana pristupa HSP dr. Ante Starčević; Respektiraju novo vodstvo
Otkako je vodstvo HSP dr. Ante Starčević na zadarskom području preuzela nova struktura ljudi, koje čine istaknuti ratni veterani i domoljubi, poput Ante Žonija... Sve više Zadrana pristupa HSP dr. Ante Starčević; Respektiraju novo vodstvo

Otkako je vodstvo HSP dr. Ante Starčević na zadarskom području preuzela nova struktura ljudi, koje čine istaknuti ratni veterani i domoljubi, poput Ante Žonija Maksana, koji je dopredsjednik stranke na nacionalnoj razini, te Slobodan Dević Pićo, kao predsjednik županijske organizacije, mnogi građani im se pridružuju, te se članstvo svakodnevno povećava.

Raste povjerenje građana i broj novih članova 

Kako su prije otprilike godinu dana Dević i Maksan najavili, cilj im je kontinuiranim radom steći povjerenje građana, te se na tome strpljivo radilo. Osnovano je niz podružnica, kako po općinama Zadarske županije, tako i po mjesnim odborima u gradu Zadru.

Oko Devića i Maksana okupili su se brojni mladi i perspektivni ljudi, u stranci je dosta angažirana i predsjednica Gradske organizacije Miranda Jamnicki, te niz drugih osoba, koji kroz političko djelovanje žele utjecati da se neke stvari promjenu na bolje.

Iako ih se i prije bilo kakvog političkog angažmana pozivalo da se pridruže većim strankama, spomenuti pravaši odabrali su vlastiti put kroz stranku ua koju su smatrali da ima kvalitetne temelje i programsku osnovu.

Kroz proteklih godinu dana vodstvo zadarske podružnice HSP-a dr. Ante Starčević, uz podršku stranačkog vrha, na čelu kojeg je predsjednik Hrvoje Niče, radilo je na osnivanju podružnica i pristupanju novog članstva, te su u tome imali uspjeha.

FB_IMG_1571765418280

Kako nas je izvijestila Miranda Jamnicki, osnovano je niz podružnica po mjesnim odborima, pa je tako Anto Šimić novi predsjednik za Voštarnicu, Julijana Šimeković za Poluotok, Đani Mandić za Ričine, Nina Jurlina za Brodaricu, te Denis Kosović za Jazine.

“Želimo pokazati snagu, zajedništvo, vjeru i otkloniti negativan prizvuk kojim se omalovažava sve vezano za tradiciju i hrvatski nacionalni identitet ” – kazala je Miranda Jamnicki.

Odlučna borba za interese građana

Njen kolega, Slobodan Pićo Dević, vjeruje kako će iduće lokalne izbore ova stranka dočekati spremno, te da će građanima moći ponuditi kvalitetan program i obećanja koja će moći ispuniti, a kojima je cilj poboljšanje uvjeta života građana.

Podsjetimo, vodstvo ove stranke pokazalo je da će odlučno štititi interese građana, pa se tako Ante Žoni Maksan nije ustručavao usprotiviti pokušaju gašenja Ortopedske bolnice u Biogradu s ciljem rasprodaje 100.000 kvadratnih metara terena.

S druge strane, i Slobodan Pićo Dević je nedavno odlučno i bez ustezanja kritizirao odluku zadarskog suca koji je na slobodu pustio mladiće osumnjičene za silovanje djevojčice, te se zalagao za pravosuđe koje će štititi žrtve i procesuirati počinitelje kaznenih djela.

Na ovaj način pokazuju da će znati zaštititi interese građana i da se ne ustručavaju kritizirati i boriti protiv onoga što nije dobro.

Maksan 800x400

IMG_20191022_193455

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.