Svetko Ćustić pozvao gradske vijećnike na sastanak u prostorije NK Zadar Svetko Ćustić pozvao gradske vijećnike na sastanak u prostorije NK Zadar
Svetko Ćustić, direktor NK Zadar, uputio je poziv gradskim vijećnicima Grada Zadra. “Poštovani, Slušajući raspravu na 12. sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra, održanoj 6.... Svetko Ćustić pozvao gradske vijećnike na sastanak u prostorije NK Zadar

Svetko Ćustić, direktor NK Zadar, uputio je poziv gradskim vijećnicima Grada Zadra.

“Poštovani,

Slušajući raspravu na 12. sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra, održanoj 6. rujna 2018., čuli smo mnogo toga o situaciji u Nogometnom klubu Zadar, njegovoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

S dobrim dijelom izrečenoga možemo se i složiti, ali upravo s ciljem što boljeg informiranja vijećnika, a samim time i zadarske javnosti o situaciji u Klubu, pozivamo sve vijećnike Gradskog vijeća Grada Zadra na radni sastanak na stadion Stanovi, u dom Nogometnog kluba Zadar.

Bilo bi nam zadovoljstvo ugostiti vas, kako biste imali priliku izravno upoznati se sa situacijom u Klubu, načinom rada, problemima i planovima za budućnost te postaviti sva pitanja koja vas zanimaju.

Svaka dobronamjerna kritika ili sugestija, koja bi nam pomogla da NK Zadar učinimo boljim klubom, na zadovoljstvo naših sugrađana, dobrodošla je i držimo da otvorenim dijalogom možemo dodatno podići razinu ozbiljnosti i transparentnosti, kojoj težimo.

Stojimo vam na raspolaganju za organizaciju sastanka kad god vam odgovara, bilo pojedinačno ili po klubovima vijećnika.

S poštovanjem,

Svetko Ćustić

Direktor Nogometnog kluba Zadar s.d.d

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.