Thompson podržao Kolindu: ‘Ne dozvolimo komunistima povratak na vlast’ Thompson podržao Kolindu: ‘Ne dozvolimo komunistima povratak na vlast’
U drugom krugu predsjedničkih izbora u nedjelju će se voditi tijesna bitka između Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović, a pjevač Marko Perković Thompson, inače kum trećeplasiranog kandidata u... Thompson podržao Kolindu: ‘Ne dozvolimo komunistima povratak na vlast’

U drugom krugu predsjedničkih izbora u nedjelju će se voditi tijesna bitka između Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović, a pjevač Marko Perković Thompson, inače kum trećeplasiranog kandidata u prvom krugu Miroslava Škore, u četvrtak je na društvenim mrežama pozvao svoje fanove da glas svakako daju HDZ-ovoj kandidatkinji, iako je nije izrijekom spomenuo.

Dragi prijatelji,
pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede.

Također Vas pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak.

Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo.

Marko Perković Thompson

thompson 800x450kolinda grabar kitarovic_800x415

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.