TIJEKOM VIKENDA Kralo se piće, novac, aluminij, bicikl, mobitel, novčanici… TIJEKOM VIKENDA Kralo se piće, novac, aluminij, bicikl, mobitel, novčanici…
Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je u petak prijepodne u ulici Ljube Babića... TIJEKOM VIKENDA Kralo se piće, novac, aluminij, bicikl, mobitel, novčanici…

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je u petak prijepodne u ulici Ljube Babića u Zadru, otuđila novčanik s novcima i dokumentima u vlasništvu 80-godišnjakinje.
Protiv nje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Teška krađa

U subotu tijekom noći u Zadru, na Obali kneza Trpimira nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt 52-godšinjeg vlasnika te otuđio novac i bocu alkoholnog pića. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Sa subote na nedjelju u Zadru, u ulici Dr. Franje Tuđmana nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt 26-godšinjaka te otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U proteklih tjedan dana, u Bjelini nepoznati počinitelj je provalio u kuće 49 i 54-godišnjeg vlasnika te otuđio razni alat. Materijalna šteta iznosi će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Drska krađa

U nedjelju poslijepodne u Zadru, u ulici Denisa Špike u trgovinu su ušla dvojica mlađih muškaraca, da bi jedan od njih za vrijeme dok je prodavačica posluživala drugog mladića, iz kase otuđio novac te pobjegao. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Krađa

U četvrtak poslijepodne u Zadru, na Trgu Gospe Loretske nepoznati počinitelj je 72-godišnjoj vlasnici otuđio novčanik i mobitel. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U subotu prijepodne u Zadru, u Zrinsko-Frankopanskoj ulici nepoznati počinitelj je otuđio novčanik 59-godišnjoj vlasnici. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U subotu prijepodne u Zadru, u lučici Foša nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 36-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.