TKO JE PRIJAVLJEN? Ili policajci ne znaju zbrojiti godine ili to nije Kapović?! TKO JE PRIJAVLJEN? Ili policajci ne znaju zbrojiti godine ili to nije Kapović?!
Nakon što je jutros iz PU zadarske poslano priopćenje u kojem se navodi kako je protiv 44-godišnjaka podnesena kaznena prijava zbog ugrožavanja prometa opasnom... TKO JE PRIJAVLJEN? Ili policajci ne znaju zbrojiti godine ili to nije Kapović?!

Nakon što je jutros iz PU zadarske poslano priopćenje u kojem se navodi kako je protiv 44-godišnjaka podnesena kaznena prijava zbog ugrožavanja prometa opasnom radnjom ili sredstvom, vezano za iniciranje i organiziranje blokiranja prometa na mostu, u srijedu, u 14 sati, brojni mediji objavili su kako se radi o načelniku Općine Vir Kristijanu Kapoviću.

Međutim, iz Općine Vir poručuju kako to ne može biti on, s obzirom da načelnik Kristijan Kapović ima 42 godine.

“S obzirom da su policijski službenici 1. policijske postaje dovršili kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u srijedu, u 14 sati, na mostu, na državnoj cesti D-306 inicirao parkiranje teretnih i osobnih automobila kojima je blokirano normalno odvijanje prometa i time izazvana opasnost za druge sudionike u prometu, želimo istaknuti kako je javnost dezinformirana da je riječ o načelniku općine Vir Kristijanu Kapoviću, s obzirom da načelnik Općine Vir, Kristijan Kapović, ima 42 godine, i sigurni smo da djelatnici 1. policijske postaje Zadar ne mogu napraviti tako elementarnu grešku da ne znaju zbrojiti nečije godine, te da je riječ o nekom drugom državljaninu RH.” – poručuju iz Vira.

20180623_120936

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.