Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju glazbeni spektakl za Opatiju Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju glazbeni spektakl za Opatiju
Nakon punih 34 godina brilijantne karijere Tomislav Bralić i klapa Intrade konstantno oduševljavaju svoju publiku i neprekidno pomiču granice! Poznato je da je da je klapa Intrade velika glazbena atrakcija koja... Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju glazbeni spektakl za Opatiju
Nakon punih 34 godina brilijantne karijere Tomislav Bralić i klapa Intrade konstantno oduševljavaju svoju publiku i neprekidno pomiču granicePoznato je da je da je klapa Intrade velika glazbena atrakcija koja je obilježila dalmatinsku glazbu svojim pjesmama zadnjih 15-tak godina, a njihovi koncerti su redovno puni. Svojim kontinuiranim radom i kvalitetnim pjesmama desetljećima zadržavaju vjernu publiku i dobivaju stalno nove generacije publike.

Ovaj put su za vas pripremili veliki glazbeni spektakl u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji 06.04.2019. gdje su već nastupali i vjerujemo kako će izvedbom svojih hitova ponovo oduševiti publiku! U Opatiji su prije nekoliko godina održali sjajni koncert na Ljetnoj pozornici, jednom od najljepših koncertnih prostora na obali. Ulaznice se odlično prodaju i svi koji žele biti na još jednom velikom koncertu trebaju požuriti, a mogu ih nabaviti u:

Dallas Music ShopMatulji toursFoto Kurti Opatija i nawww.ticketshop.hr.

Tvorci su nekih od najvećih klapskih hitova poput “Zora bila“, “Škrinja ljubavi“, Ne damo te pismo naša” i “Zalutalog pogleda“, a nedavno je izašao najnoviji singl “Ne mogu jubav krit” kao najava njihovog novog albuma “Bilo je i vrime“. U međuvremenu od prošlog studijskog albuma “Cviće” objavili su “Best of – 30 godina” posvećenu trideset godina njihove karijere i album na kojem je zabilježena kruna njihove karijere – koncert u pulskoj Areni pod nazivom “Arena Pula“, što pokazuje kako ova klapa nema pauze u svome radu.

Izazova nikad dosta, pa je klapa održala koncerte u čak tri Arene unutar dva mjeseca što do sada nije nitko napravio! Sve je prošlo dakako, više nego uspješno, a klapa se može pohvaliti da je napravila koncerte koji će se pamtiti. Tomislav Bralić i klapa Intrade u stalnoj su suradnji sa diskografskom kućom Scardona koja organizira većinu njihovih koncerata.

Uspjeh koji su postigli izuzetno je bitan za promicanje klapske glazbe i populariziranje tog glazbenog izričaja. Klapa se priprema za veliku ljetnu turneju koja će ove godine krenuti u lipnju i trajati do kraja rujna. 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.