Tomislav Bralić i klapa Intrade snimili novi spot Tomislav Bralić i klapa Intrade snimili novi spot
Novim spotom za pjesmu “Ugrij mi dušu” Tomislav Bralić i klapa Intrade u kratkom su roku prikupili više od ‪150 000‬ pregleda na YouTubeu i time ušli u YT trendove! A... Tomislav Bralić i klapa Intrade snimili novi spot

Novim spotom za pjesmu “Ugrij mi dušu” Tomislav Bralić i klapa Intrade u kratkom su roku prikupili više od ‪150 000‬ pregleda na YouTubeu i time ušli u YT trendove! A osim na društvenim mrežama, Tomislav Bralić ostvario je zapažen nastup i HRT-ovoj emisiji “U svom filmu” poznate voditeljice Tončice Čeljuske.

Tomislav i Intrade u novom su videodjelu redatelja Igora Goića otkrili još jedan manje poznati hrvatski biser – tvrđavu sv. Mihovila iz 13. stoljeća koja se nalazi na otoku Ugljanu. Zadrani su poznati po tome da u svojim spotovima promoviraju ljepote hrvatske baštine pa stoga ne čudi da im je i dodijeljena Povelja Republike Hrvatske za zasluge u besprijekornom glazbenom izričaju, izraženoj sugestivnosti izvođenja pjesama i promociji klapskog pjevanja u zemlji i inozemstvu.

Pogledajte spot na YouTubeu!

https://www.youtube.com/watch?v=7WVqba4VW-c

Nova je pjesma idealna za ovo zimsko doba godine kad treba “ugrijat dušu“, a posebno u ovoj 2020., kad su nam pozitivne i emotivne pjesme potrebnije nego ikad.

Ovim spotom nastavljaju svoj niz i publiku upoznaju s manje poznatima jadranskim znamenitostima. Svojom karizmom i prepoznatljivošću nezaobilazni su u predstavljanju Zadra, Dalmacije i Hrvatske, a na svim koncertima, osobito onima u inozemstvu, redovito pozivaju publiku da dođe u Hrvatsku.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.