Tradicionalno šarmantno Bibinje priprema se za sezonu; Radi se na sve strane! Tradicionalno šarmantno Bibinje priprema se za sezonu; Radi se na sve strane!
Ljetne mjesece svi turistički djelatnici željno iščekuju, turistička sezona je na vratima i započinje realizacija planova na kojima se započelo raditi mjesecima prije. Turistička... Tradicionalno šarmantno Bibinje priprema se za sezonu; Radi se na sve strane!

Ljetne mjesece svi turistički djelatnici željno iščekuju, turistička sezona je na vratima i započinje realizacija planova na kojima se započelo raditi mjesecima prije.
Turistička zajednica općine Bibinje sezonu je započela ekološkom akcijom „Za lipše Bibinje“, kada je početkom svibnja svojim kategoriziranim iznajmljivačima darivala sadnice ljetnica kako bi uljepšali svoje vrtove.

Besplatne sadnice cvijeća “Za lipše Bibinje”

Akcija je trajala do kraja svibnja i u tom razdoblju svi zainteresirani iznajmljivači mogli su preuzeti sadnice u turističkom uredu. bibinje 800x400
Direktor Turističke zajednice općine Bibinje Jure Fuzul naglasio je da se akcija „ Za lipše Bibinje“ i dalje nastavlja uz podršku Općine Bibinje na čelu sa načelnikom Brunom Bugarijom i suradnjom sa komunalnim poduzećem Bibinjac d.o.o. Intezivno se uređuju ulazi u mjesto, šetnica Taline je uljepšana cvijećem i novim izgledom površina za sjedenje.

Uređenje šetnice, plaža, panoi dobrodošlice…

Kako bi gostima uljepšali boravak u mjestu priprema se postavljanje prekrasne mozaik klupe na samoj šetnici. Izrada započinje sredinom lipnja, a sam proces izrade tog umjetničkog djela sigurno će privući pažnju i samih mještana. Kako bi Bibinje stvarno bilo ljepše obnavlja se i postavlja smeđa signalizacija, panoi dobrodošlice na ulazima, kabine za presvlačenje i wc kabine spremno čekaju prve kupače dok se plaže poravnavaju i pripremaju za ljetne radosti. kogo_800x450
Turistička zajednica općine Bibinje istovremeno marljivo radi i na promociji destinacije koja je neopipljiv proizvod ali svakako u današnje vrijeme jako važan proces bez kojeg destinacija ne može uspijeti. Kreiraju se online kampanje od kojih će se ovo ljeto svakako isticati one za manifestacije 9. Bibinjski kogo i Bibinjske gušte, trodnevnu gastro manifestaciju.

Promocija destinacije, online kampanje…

Upravo su za te manifestacije odobrena sredstva od strane Turističke zajednice Zadarske županije temeljem „Javnog poziva za potpore događanjima i doživljajima putem marketinških aktivnosti u 2019. godini“ u iznosu od 23.900,00 kn i od strane Zadarske županije za manifestaciju Bibinjski kogo u iznosu od 5.000,00 knraspivano bibinje 800x450

Jure Fuzul ističe:

„ Kvaliteta manifestacija je prepoznata i ova odobrena sredstva svakako će pomoći u podizanju istih na jedan viši nivo.

festa bibinje docek svetog roka

Očekuje nas bogat i raznolik ljetni program

Ovogodišnji ljetni program uključivati će puno pjesme, gastro događanja, zabave uz ljetno kino za najmlađe, tradicionalnih manifestacija poput 39. Susreta klapa Raspivano Bibinje, Večeri folklora, Bibinje Summer Run utrke, koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade, proslave dočeka i same fešte Sv. Roka.

Kako saznajemo iz turističke zajednice sve informacije biti će predstavljene na vrijeme, a program će uključivati manifestacije različitog karaktera koje će pružiti puno zabave mještanima i gostima.jure fuzul bruno bugarija

Direktor Jure Fuzul zahvalio je i načelniku Brunu Bugariji na potpori oko projekata

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.