TRAGIČNA VIJEST Nakon višednevne potrage, 18-godišnji Ivan Blajić pronađen mrtav! TRAGIČNA VIJEST Nakon višednevne potrage, 18-godišnji Ivan Blajić pronađen mrtav!
Nakon višednevne potrage za 18-godišnjim Ivanom Blajićem, sinom uglednog i vrlo cijenjenog neurokirurga, policija je objavila tužnu vijest – mladić je pronađen mrtav. Podsjetimo,... TRAGIČNA VIJEST Nakon višednevne potrage, 18-godišnji Ivan Blajić pronađen mrtav!

Nakon višednevne potrage za 18-godišnjim Ivanom Blajićem, sinom uglednog i vrlo cijenjenog neurokirurga, policija je objavila tužnu vijest – mladić je pronađen mrtav.
Podsjetimo, Ivan je nestao prošle nedjelje, nije se vraćao u stan, te je njegov otac obavijestio policiju.
Krenula je intenzivna potraga, uključili su se i Ivanovi školski kolege koji su lijepili plakate s njegovom slikom, međutim danima se nije znalo ništa.
Prema informacijama kojima raspolažemo, u podrumu zgrade u kojoj žive, mrtvog ga je pronašao otac. Policija je potvrdila da se radi o suicidu.
Ova strašna vijest potresla je sve koji poznaju obitelj Blajić.
Mladićev otac bio je poznati i cijenjen neurokirurg koji je više od 20 godina radio u zadarskoj Općoj bolnici. Operirao je uspješno na tisuće pacijenata i spasio ih od invalidskih kolica.
Dobitnik je i nagrade Zadarske županije za životno djelo.
Bio je vrlo skromna i samozatajna osoba, pacijenti ga pamte kao iznimno korektnog i poštenog liječnika koji se pacijentima posvećivao jednako neovisno o njihovom statusu, a svaki pokušaj da mu se pokloni neki vrjedniji poklon ili novac doživljavao je kao uvredu i odbijao.
Veliku tragediju u osobnom životu doživio je lani u prosincu, kada mu je nakon duge i teške bolesti preminula supruga.
Gubitak 18-godišnjeg sina o kojem se brinuo sam nakon smrti supruge strašan je udarac za ovog dobrog čovjeka.
Tisuće građana suosjeća s njim i mole se da preživi sve ovo.

 • Marina Klarica

  10. travnja 2016. #1 Author

  Pocivaj u miru andjele.Tvom tati neka dragi Bog da snage da iznese svoj teski kriz.suosjecam s njim.

  Odgovori

  • Danica Bahlen

   11. travnja 2016. #2 Author

   Dobri nebeski Oce pomogni ovome ocu i daj mu snagu da moze izdrzati ovu bol. Gubitak svoga sina, Oce ti razumijes i kako je teska bol srca i kako je velika tuga,jer si i ti izgubio prije 2000 god svog sina ali on nije ostao u grobu.Isus je zaista uskrsnuo ,podari ovom ocu nadu u uskrsnuse daj mu jaku i nepokolebljivu vjeru u tebe da bi mogao lakse u toj tuzi nositi sebe.Tekst utjehe Izaija. 41, 10

 • anica turkovic

  10. travnja 2016. #3 Author

  pa to je strašno ako nekom bude ukraden bicikl, svi su na nogama, a ako nestane dijete, pronađe ga tata, u podrumu, kako su ga tražile nadležne institucije ?

  Odgovori

 • marijan zelic

  11. travnja 2016. #4 Author

  Počivao u miru nepromišljeni dječače… dobri doktore držite se..
  Obitelj Marijana Zelića

  Odgovori

 • Rogić

  11. travnja 2016. #5 Author

  Dr. Blajić je operirao mog oca i djeda… O njemu mogu reći samo sve najbolje. Tužno je ovo što mu se dogodilo. Moja iskrena sućut zbog gubitka supruge i djeteta. Počivali u miru.
  Mirko Rogić s obitelji

  Odgovori

 • Danica

  11. travnja 2016. #6 Author

  Počivao u miru 🙁

  Odgovori

 • Ivanka Ostrogonac

  11. travnja 2016. #7 Author

  Počivao u miru, iskrena sućut doktoru Blajiću.

  Odgovori

 • Suki

  11. travnja 2016. #8 Author

  Žao mi je zbog momka jer je bio mlad i zbog njegovog oca koji je po svim pričama koje čujem bio dobar doktor kojemu ovom prilikom izražavam iskreno saučešće. Ali ne mogu se ne zapitati kako je to moguće da se tjedan dana nitko nije sjetio otići u podrum i vidjeti je li on možda tamo. Kud je to policija tražila kad im nije palo na pamet zaviriti u podrum i na tavan???

  Odgovori

  • Lidija

   11. travnja 2016. #9 Author

   Možda su gledali u podrum ali tada nije bio tamo. Policija još ne iznosii detalje. Ne mora značiti da je suicid počinio isti dan kad je nestao. Možda je lutao po gradu pa se kasnije vratio. U svakom slučaju, sada to nije toliko važno. Momka nema, ugašen je jedan mladi život koji nije ni počeo kako treba, a otac je pod stare dane nesretan da nesretniji ne može biti.

 • Deno

  11. travnja 2016. #10 Author

  Počivao u miru…

  Odgovori

 • Ivica Hlap

  11. travnja 2016. #11 Author

  R. I. P.

  Odgovori

 • gordana

  11. travnja 2016. #12 Author

  Pocivao u miru.

  Odgovori

 • Danijela

  11. travnja 2016. #13 Author

  Poćivao u miru božjem

  Odgovori

 • Maja

  11. travnja 2016. #14 Author

  ….u kojem svijetu živimo kada nam mladost, buducnost jedne nacije, sve vise dize ruku na sebe i zasto bog dobre ljude stavlja toliko na kusnju.
  Dragi doktore, trebat ce Vam puno snage za krenut dalje, znam tesko je, ali….morate, zbog njega i supruge, jer oni to očekuju od Vas….

  Odgovori

 • Nikola

  11. travnja 2016. #15 Author

  Počivao u miru. Tata, držite se.

  Odgovori

 • Ivan

  11. travnja 2016. #16 Author

  Moja iskrena sućut dr. Blaiću!

  Odgovori

 • Ivan Milutin

  11. travnja 2016. #17 Author

  Velika je tuga obuzela sve nas, ali znamo i tko je u najvećoj tuzi. Dr. Blaiću, dragi Ivane, izdržite poslije svega teškoga što vas je snašlo u životu. Poslije svega neku životnu snagu nam daje i samo to ako svojim dragima možemo makar i samo doći na njihov grob,. položiti cvijeće i zapaliti svijeću.

  Odgovori

 • Nataša Šimić

  12. travnja 2016. #18 Author

  Iskrena sućut dr. Blaiću.

  Odgovori

 • Marijan Pecirep

  13. travnja 2016. #19 Author

  Postavljam si pitanje,kako je moguće,kako je moguće da ovakvu tragediju doživi Ivan,taj dobri čovjek kojem je u životu bilo najvažnije pomoći drugom u nevolji a najosjetljiviji je bio prema onima kojima je trebala egzistencijalna pomoć.
  Vrhunski specijalist kojem titula doktora nije značila ništa ukoliko nije izražena i njena najveća osobina,humanost.
  Dragi Ivane,znam da znaš podnositi bol,ali ova tragedija je nesto drugo,molim te radi nas tvojih poznanika i prijatelja da izdržis .

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.