Tri osobe sa zadarskog područja kažnjene s 8.000 kn zbog kršenja samoizolacije Tri osobe sa zadarskog područja kažnjene s 8.000 kn zbog kršenja samoizolacije
Tri osobe sa zadarskog područja kažnjene su zbog kršenja rješenja o samoizolaciji koje im je izdao sanitarni inspektor. Svakome od njih izrečena je kazna... Tri osobe sa zadarskog područja kažnjene s 8.000 kn zbog kršenja samoizolacije

Tri osobe sa zadarskog područja kažnjene su zbog kršenja rješenja o samoizolaciji koje im je izdao sanitarni inspektor. Svakome od njih izrečena je kazna u iznosu od 8.000 kuna.

Trenutno se na zadarskom području oko 200 osoba nalazi u samoizolaciji. Njihova je obaveza dva puta dnevno epidemiologu javljati kakvo im je zdravstveno stanje. Ukoliko to ne naprave, epidemiolozi javljaju policiji.

Osim toga, i susjedi vode računa o tome poštuju li rješenje oni koji trebaju biti u izolaciji, a zahvaljujući dojavama građana izrečeno je niz kazni.

 

 • Fafaner

  17. ožujka 2020. #1 Author

  Udba radi punon paron.

  Odgovori

 • Anonimno

  20. ožujka 2020. #2 Author

  Moja zena prijavila dvojicu koji su dosli iz Slovenije i setali po kaficima,to su bili rodaci od njenog sefa koji se inace sprda sa svom ovom situacijom,policija bila nije nista napravila a ona kao nagradu dobila otkaz.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.