Trojica mladića privedena zbog zlouporabe opojnih droga Trojica mladića privedena zbog zlouporabe opojnih droga
U petak poslijepodne u ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru policijski službenici Odjela kriminaliteta droga najprije su zatekli 24-godišnjaka s gramom marihuane i 4 grama... Trojica mladića privedena zbog zlouporabe opojnih droga

U petak poslijepodne u ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru policijski službenici Odjela kriminaliteta droga najprije su zatekli 24-godišnjaka s gramom marihuane i 4 grama amfetamina, a nedugo zatim u istoj ulici i 23-godišnjaka s 21 gramom marihuane i 2 tablete ecstasya.
U istoj ulici nakon sat vremena zatekli su drugog 23-godišnjaka, kod kojeg je pronađeno 63 grama marihuane, 32 tablete ecstasya, 0,2 grama kokaina, 0,2 grama amfetamina, 2 jointa, digitalnu vagu, mobitel i nekoliko stotina kuna.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 24 i 23-godišnjaka podnosi se optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zlouporabe droga, a 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnu i promet drogama priveden pritvorskom nadzorniku, a potom i sucu istrage Županijskog suda u Zadru.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.