Turistička zajednica grada Zadra poziva iznajmljivače na besplatnu edukaciju Turistička zajednica grada Zadra poziva iznajmljivače na besplatnu edukaciju
Od početka ove godine na snazi su nove zakonske odredbe i pravilnici za iznajmljivače u turizmu, što znači kako 2020. godina donosi značajne promjene... Turistička zajednica grada Zadra poziva iznajmljivače na besplatnu edukaciju
Od početka ove godine na snazi su nove zakonske odredbe i pravilnici za iznajmljivače u turizmu, što znači kako 2020. godina donosi značajne promjene u plaćanju i visinama turističke pristojbe te rekategorizaciji obiteljskog smještaja.
Turistička zajednica grada Zadra poziva na besplatnu edukaciju o svemu što morate znati o navedenim promjenama. Edukacija pod nazivom “Uspješno poslovanje u sedam koraka – propisi u poslovanju s privatnim smještajem” održat će se 3. ožujka 2020. u Arsenalu (Trg tri bunara 1, Zadar) s početkom u 10:00 sati, a organizira je Turistička zajednica grada Zadra u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. iz Splita.

Teme koje ćemo obraditi:
– Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti
– Pravilnik o kategorizaciji
– cjenik
– PDV na proviziju – samostalno plaćanje i predaja obrazaca
– turistička pristojba
– turistička članarina
– bazen, socijalni kontakt s gostom, društvene mreže, portal(i),… – DA ili NE

Svi sudionici edukacije dobit će Certifikat AP+ kojeg Savjetovalište za obiteljski smještaj i specijalizirani časopis “Apartman Plus” dodjeljuju malim iznajmljivačima.

Molimo da se za sudjelovanje na edukaciji prijavite na e-mail: [email protected]

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.