U akciji čišćenja plaže Punta u Bibinjama sudjelovale male odbojkašice U akciji čišćenja plaže Punta u Bibinjama sudjelovale male odbojkašice
U D-Marin Dalmacija organizirano druženje i edukacija s predstavnicima regate. Djevojčice iz odbojkaškog kluba Bibinje u pratnji svog trenera Tomislava Šimunića i Šime Sikirića... U akciji čišćenja plaže Punta u Bibinjama sudjelovale male odbojkašice

U D-Marin Dalmacija organizirano druženje i edukacija s predstavnicima regate. Djevojčice iz odbojkaškog kluba Bibinje u pratnji svog trenera Tomislava Šimunića i Šime Sikirića iz općine Bibinje, uz mlade nogometaše i košarkaše, u dobi od 8 do 13 godina, provele su jutro u marini i sudjelovale u akciji čišćenja plaže.

Cristoph Kroeger, 52 Super Series Sustainability Operations, u zanimljivoj je prezentaciji djeci prikazao kako otpad, posebno plastika, koji završi u moru utječe na morske organizme poput kornjača i dupina. Pored edukativnog dijela o važnosti očuvanja čiste prirode, djeci su predstavljene i jedrilice koje sudjeluju na TP52 regati, a jedrilicu tima GLADIATOR imali su privilegiju i razgledati.

Kratka vožnja gumenjakom do druge strane marine bila je prilika za osvježenje i uzbuđenje, a sama akcija čišćenja koje se odvijala na plaži Punta, u Bibinju, obavljena je s predano i s puno pažnje.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.