U BIBINJAMA I U VIRU Sveta Luce razveselit će stotine mališana! U BIBINJAMA I U VIRU Sveta Luce razveselit će stotine mališana!
U općinama Vir i Bibinje organiziran je susret i druženje djece sa Sv. Lucom. U utorak u 10 sati na virskom Trgu svetog Jure okupit... U BIBINJAMA I U VIRU Sveta Luce razveselit će stotine mališana!

U općinama Vir i Bibinje organiziran je susret i druženje djece sa Sv. Lucom. U utorak u 10 sati na virskom Trgu svetog Jure okupit će se mališani dječjeg vrtića “Smješko”, ali i ostala djeca. Bit će veselo, bojat će se lica, pa će se na radionici s patuljcima izrađivati figure sa šiškama. Osim toga,  svi će se fotografirati i najviše od svega – družiti sa Svetom Lucom. Naravno, posijat će se – kako je stari običaj – i malo pšenice.

I u Bibinjama djeca će se družiti sa Sv. Lucom, na Trgu dr. Franje Tuđmana, s početkom u 15 sati. I ove godine donijet će im punu vreću poklona.

Sve posjetitelje svojim izvedbama božićnih pjesama razveselit će i mandolinski sastav MOBA iz Bibinja.

Program će voditi popularni voditelj Igor Jelenić Toto.

Organizatori ovih događanja su Turistička zajednica općine Bibinje i tvrtka Vir turizam, u suradnji s općinama Bibinje i Vir.

sveta-luce-vir-_800x450-01

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.