U Bibinjama se sprema velika zabava maškara uz koncert Jure Stublića U Bibinjama se sprema velika zabava maškara uz koncert Jure Stublića
Bibinjska udruga mladih, u suradnji s Turističkom zajednicom i Općinom Bibinje u subotu organizira pravu maškaranu zabavu. Za najluđi provod pod maskama zadužen je... U Bibinjama se sprema velika zabava maškara uz koncert Jure Stublića

Bibinjska udruga mladih, u suradnji s Turističkom zajednicom i Općinom Bibinje u subotu organizira pravu maškaranu zabavu. Za najluđi provod pod maskama zadužen je jedan od najpoznatijih skladatelja i vokala ovih prostora koji je na sceni još od sredine 70-tih godina prošlog stoljeća – Jura Stublić. Jedan od aktera Novog vala kojeg obožavaju jednako i mladi i stari. Spektakularni koncert legendarnog Jure Stublića i grupe Film na rasporedu je sutra za 22 sata u Domu kulture u Bibinjama, a kao i prošlog puta mladi Bibinjci koncert najavljuju zanimljivom instalacijom na glavnom bibinjskom trgu za koju su inspiraciju pronašli u stihovima omiljenog im Stublića.

“Nakon dugo godina odlučili smo vratiti maškare u Bibinje. Povodom koncerta Jure Stublića izrađena je maketa rakete dugačka četiri metra koja simbolizira stih iz pjesme “Chicago”. S obzirom na prethodne koncerte za koje se u našem Domu tražilo mjesto više ne sumnjamo da će tako biti i ovaj put – rekao nam je tajnik Udruge Toni Sikirić.

Nakon koncerta za zabavu do jutra bit će zadužen DJ Davor Valčić poznati član grupe ˝Postolar Tripper˝ koji je poznat po svojim ˝mashup˝ miksevima. Svi posjetitelji mogu očekivati nezaboravnu zabavu pod maskama uz najveće hitove rock legendi domaće estrade. Naravno za sve one posjetitelje koji pokažu kreativnost dodijelit će se i nagrade za najbolje maske. Cijena ulaznice bez maske iznosi 50 kuna, dok oni kreativniji koji dođu u duhu karnevalskih dana, maskirani, mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 30 kuna.

VIDEO NAJAVA KONCERTA: https://www.youtube.com/watch?v=kxqWfVGXgeA&feature=emb_title

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.