U Bibinjama turnir odbojke na pijesku pod nazivom “Hvala branitelji” U Bibinjama turnir odbojke na pijesku pod nazivom “Hvala branitelji”
Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, Klub odbojke na pijesku Bibinje organizira turnir u zahvalu svim ratnim junacima. KOP poziva sve... U Bibinjama turnir odbojke na pijesku pod nazivom “Hvala branitelji”

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, Klub odbojke na pijesku Bibinje organizira turnir u zahvalu svim ratnim junacima.

KOP poziva sve ljubitelje odbojke na pijesku u Bibinje na turnir HVALA, BRANITELJI. Turnir će se održati u nedjelju 4. kolovoza na plaži Punta, kod Marine Dalmacija u Bibinjama, s početkom u 15:30 sati.

Igrat će se 2 na 2, mogu se prijaviti muške i ženske ekipe ili mješovite. Kotizacija iznosi 100 kuna po ekipi, a nagradni fond je  2 000 kuna.

–          Ove godine odlučili smo turnir podignuti na veću razinu, te smo zahvaljujući Općini Bibinje koja nas uvijek podržava osigurali odlične novčane nagrade za sudionike turnira, posebnu nagradu dobit će i najbolje plasirana ženska ekipa – rekao nam je tajnik kluba Tomislav Šimunić.

Organizatori su pripremili dodatne nagradne igre i za publiku, što je odličan motiv za provesti nedjeljno popodne u sportu, druženju i zabavi.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.