U NEDJELJU “BICIKLIJADA ZADAR-BIBINJE” Pridružite se! U NEDJELJU “BICIKLIJADA ZADAR-BIBINJE” Pridružite se!
Općina Bibinje i Turistička zajednica općine Bibinje u suradnji sa Gradom Zadrom uključile su se u obilježavanje Europskog tjedna mobilnosti, manifestacije posvećene održivoj mobilnosti... U NEDJELJU “BICIKLIJADA ZADAR-BIBINJE” Pridružite se!

Općina Bibinje i Turistička zajednica općine Bibinje u suradnji sa Gradom Zadrom uključile su se u obilježavanje Europskog tjedna mobilnosti, manifestacije posvećene održivoj mobilnosti koja se uz potporu Europske komisije održava od 2002. godine, svake godine od 16. do 22. rujna.

U nedjelju, 18. rujna 2016. godine organizirana je “Biciklijada Zadar – Bibinje” s početkom u 17:00 sati. Start biciklista je Trg Petra Zoranića (Zadar), a cilj – šetnica Taline – Bibinje (ispred ŠC Crljenica).

Biciklijada Zadar – Bibinje je još jedna od manifestacija koja se našla u iznimno kvalitetnom i bogatom programu “ Bibinjsko ljeto 2016” , Turističke zajednice općine Bibinje. Programom je do sada obuhvaćeno četrdeset manifestacija, bilo je tu ponešto za svakog posjetitelja, od zabavnih, sportskih, gastro manifestacija i predstava do koncerata i niza ribarskih feštica.
Biciklijadom se nastojala obogatiti posezona i svim građanima pružiti prilika za obilježavanje Tjedna mobilnosti rekreacijom i ugodnim druženjem.
Turistička zajednica Općine Bibinje poziva sve građane da sudjeluju na biciklijadi i posjete Bibinje!

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.