U petak 13. rođendan i otvorenje cluba The Garden u Zadru U petak 13. rođendan i otvorenje cluba The Garden u Zadru
Otvorenje nove sezone i 13. rođendan The Garden Lounge u Zadaru bit će upriličeno u petak 20. svibnja od 20 sati. Cijelu sezonu obilježit... U petak 13. rođendan i otvorenje cluba The Garden u Zadru

Otvorenje nove sezone i 13. rođendan The Garden Lounge u Zadaru bit će upriličeno u petak 20. svibnja od 20 sati.

Cijelu sezonu obilježit će popis pomno biranih DJ-eva, a tako se i kreće s večeri otvorenja koju glazbeno režiraju Mr Doris, Jogarde i Bobby Beige.

Producent i DJ s bogatom međunarodnom karijerom Mr Doris s Ibize dolazi u Zadar donijeti svoju glazbenu selekciju koja je fuzija funka, soula i hip-hopa, s drum’n’bass, dubstep latin beats i afro breaks ritmovima. Svoj odličan talent za gramofonima pokazuje i kao rezident kultnog kluba Space na Ibizi. Jogarde je pokretačka snaga dugovječnog klupskog programa Freilauf koji se održava u zagrebačkom Mastersu, a namjera mu je ljude opustiti na plesnom podiju i omogućiti da uživaju samo u glazbi. Bobby Beige strastveni je kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom, a u The Garden Loungeu u Zadru se osjeća kao kod kuće budući da je rezident od samih početaka The Garden Festivala.

Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Lounge baru u Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. I ove godine nastavlja se partnerstvo s “Art of raw”, a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu.

The Garden Zadar otvara svoja vrata u velikom stilu, a večer uz odličnu glazbu, selekciju pića i hrane označava početak još jedne sezone. Ulaz u The Garden Lounge je uvijek slobodan.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.