U PETAK PROSVJED ISPRED CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB U ZADRU! U PETAK PROSVJED ISPRED CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB U ZADRU!
Za petak, s početkom u 12 sati, najavljen je prosvjed ispred Centra za socijalnu skrb Zadar, u Ulici Andrije Hebranga (pored Kauflanda). Organizatori pozivaju... U PETAK PROSVJED ISPRED CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB U ZADRU!

Za petak, s početkom u 12 sati, najavljen je prosvjed ispred Centra za socijalnu skrb Zadar, u Ulici Andrije Hebranga (pored Kauflanda).

Organizatori pozivaju sve koji žele da dođu na prosvjedni skup kojim se želi izraziti nezadovoljstvo načinom rada socijalnih radnica.

Podsjetimo, javnost je uznemirena događanjima tijekom posljednjih nekoliko tjedana vezano uz obitelji Božić iz Maslenice i Viduka iz Zadra, kojima je trebala biti oduzeta skrb nad djecom, a kao glavni razlozi navodilo se siromaštvo iz kojeg proizlaze i loši uvjeti života djece.

 

Centar za socijalnu skrb -800x445

 • Milena Levar Heinen

  15. ožujka 2016. #1 Author

  To je malo prosvjedovati samo na jednom mjestu, jer takvih primjera u Hrvatskoj ima na tisuće i tisuća.
  Na žalost ja ih za sada poznajem dosta, gdje su djeca oduzeta bez potrebe, a tamo gdje ih zaista treba zbrinuti jer žive u problematičnima porodicama,gdje su roditelji alkoholičari i mentalno zaostali, tu se novčano pomaže. trebali bi se svi baš svi dignuti na noge, jer kod nas nije uređen nikakav socijalni status,žalosno je. Postoje roditelji koji obadvoje rade i nemaju djeci za što kupiti obrok u školi, Ta djeca su prerano odrastla jer shvaćaju da nema, a našim se državnicima plaća subvencija za stan, gdje je tu pravda, i socijalna skrb da to sve zaustavi. Zašto ne idu u provjere tko sve dolazi po hranu u pučku kuhinju i sa kakvim autima. Ja osobno hvala Bogu nikad nisam trebala takovu vrstu pomoći, pa ni sada, ali suosjećam se sa svima koji je trebaju i kome oni kroje sudbinu, zato bi cijela Hrvatska trebala ustati i doći im pred vrata, jer sirotinje ima najviše

  Odgovori

 • via magna

  17. ožujka 2016. #2 Author

  SRAMOTA.U Centru ima reketara i ne samo u Zadru.A gdje su stari i nemoćni , njihova imovina itd.Najgore je što trguju djecom.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.