U PETAK Tradicionalna manifestacija “Noć privlačkih ribara i sabunjara” U PETAK Tradicionalna manifestacija “Noć privlačkih ribara i sabunjara”
Tradicionalna manifestacija “Noć privlačkih ribara i sabunjara” održati će se u petak, 19. srpnja s početkom u 21:00 sat u Privlaci na trgu Kolište... U PETAK Tradicionalna manifestacija “Noć privlačkih ribara i sabunjara”

Tradicionalna manifestacija “Noć privlačkih ribara i sabunjara” održati će se u petak, 19. srpnja s početkom u 21:00 sat u Privlaci na trgu Kolište – luka Stari porat.
Cilj manifestacije je omogućiti svim našim gostima da upoznaju Privlaku kao ribarsko mjesto.
Manifestacija je posvećena privlačkim ribarima i sabunjarima, koji su svojim mukotrpnim radom – vađenjem pijeska iz mora postali nadaleko poznati.
Upravo njima u čast na samom početku večeri manifestacija će započeti puštanjem lampiona.
Gost večeri je klapa Rišpet, a sve prisutne zabavljat će Marko Vukes & Share Love band.
U sklopu večeri održat će se izložba fotografija privlačkih sabunjara, a kako bi manifestacija poprimila bogatiji sadržaj, gosti se mogu upoznati sa ponudom ostalih autohtonih proizvoda kroz sajam domaćih proizvoda.
Sve prisutne očekuje zanimljiv kulturno-zabavni program, kao i degustacija ukusnih morskih delicija.
Privlačka riva sa prekrasnom dekoracijom od kaleta i mreža, kao i bina koja će biti napravljena u obliku jarbola stvorit će dodatni ribarski ugođaj. Brodice oko rive na kojoj se održava manifestacija bit će osvjetljene sa feralima.
Na kraju večeri program će biti popraćen tradicionalnim vatrometom iz mora.
Program će se tijekom dana upotpuniti sa nizom različitih športskih događanja. Od 16:00 h na plaži Selo pored mula održat će se turnir u vaterpolu, kartama i boćama. Prijaviti se možete na mjestu događanja.

Dobrodošli u Privlaku na tradicionalnu Noć privlačkih ribara i sabunjara!

noć privlačkih ribara i sabunjara 5-800x532

noć privlačkih ribara i sabunjara 1-800x532

noć privlačkih ribara i sabunjara 3-800x532

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.