U Ražancu se održava II. Festival ruralnih okusa U Ražancu se održava II. Festival ruralnih okusa
II. Festival ruralnih okusa „Zeleno na plavo“, Ražanac,14.07.2019. I ove godine 14.07.2019. će se održati u Ražancu II. Festival ruralnih okusa-a „Zeleno na plavo“... U Ražancu se održava II. Festival ruralnih okusa

II. Festival ruralnih okusa „Zeleno na plavo“, Ražanac,14.07.2019.
I ove godine 14.07.2019. će se održati u Ražancu II. Festival ruralnih okusa-a „Zeleno na plavo“ . Kroz festival će se domaćim i stranim gostim predstaviti lokalni proizvođači i njihovi proizvodi. Cilj manifestacije „II. festival ruralnih okusa Zeleno na plavo“ je povezivanje lokalne gastronomske ponude s turističkom potražnjom na području općine Ražanac.
Svrha manifestacije je povećanje turističke ponude na području Turističke zajednice Općine Ražanac kroz prezentaciju autentičnih lokalnih proizvoda (maslinovo ulje, vino, med i ostali finalni proivodi iz sektora poljoprivrede) te valorizacija običaja karakterističnih za Ražanac kao turističke destinacije.
U suradnji s Lokalnom akcijskom grupom „Bura“ povezali smo se s više od 20 izlagača, tako da ove godine posjetitelje očekuje široka ponuda kvalitetnih proizvoda iz svih djelova Zadarske županije.
Dođite i uživajte u ruralnim okusima.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.