U SRIJEDU Besplatan prijevoz iz Zadra do klizališta na Viru U SRIJEDU Besplatan prijevoz iz Zadra do klizališta na Viru
Prosinac je mjesec darivanja te smo pripremili posebno iznenađenje za naše male Zadrane. Kako ove godine nema klizališta u Zadru, poklanjamo potpuno besplatan prijevoz... U SRIJEDU Besplatan prijevoz iz Zadra do klizališta na Viru

Prosinac je mjesec darivanja te smo pripremili posebno iznenađenje za naše male Zadrane. Kako ove godine nema klizališta u Zadru, poklanjamo potpuno besplatan prijevoz za djecu iz Zadra do klizališta na otoku Viru! – poručuju iz ugledne zadarske turističke agencije „Terra Travel“ najavljujući srijedu 13. prosinca kao dan polaska iz Zadra. Tako će svi ljubitelji klizanja iz Zadra i Zadarske županije imati priliku iskušati klizanje na ledu na prvom virskom klizalištu. Polazak je u 17 sati s parkinga dvorane u Višnjiku, broj mjesta je ograničen te vrijedi za djecu u pratnji roditelja. Obavezna je rezervacija mjesta na telefon 023/337-294, a cijena ulaznice za klizalište iznosi 25 kuna. Prijevoz je besplatan.
„Željeli smo svima koji se žele klizati omogućiti da na najjednostavniji način dođu do Vira, pa smo partnerski u cijelu priču ušli s našom renomiranom turističkom agencijom iz Zadra Terra Travel, koja je osigurala besplatan prijevoz“, kaže voditelj Turističke agencije „Vir turizam“ Mate Čulina. Virska i zadarska agencija imaju još od ranije uspostavljenu raznovrsnu i sadržajnu suradnju na drugim turističkim i izletničkim programima, a ovo je prva vezana uz virsko klizalište. Po potrebi, „Terra Travel“ će voziti iz Zadra i više puta tjedno do Vira, a tamo ih već poput profića čeka veličanstvena sedmorka klizača koja je u prvoj grupi uspješno okončala školu klizanja. Diplome su nakon obuke na ledu dobili Zara Peruza, Lana Rengel, Luka Rengel, Ema Škorić, Niko Vicković, Ana Videc i Gabrijela Vučetić. Instruktor klizanja je Ivan Mijolović.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.