U subotu premijera filma “General” o Anti Gotovini U subotu premijera filma “General” o Anti Gotovini
Uoči premijere filma “General” koji ćeprikazati u subotu, 13. srpnja, na otvorenju Pulskog filmskog festivala, poznati hrvatski i holivudski glumac Goran Višnjić koji u filmu glumi umirovljenog... U subotu premijera filma “General” o Anti Gotovini
Uoči premijere filma “General” koji ćeprikazati u subotu, 13. srpnja, na otvorenju Pulskog filmskog festivala, poznati hrvatski i holivudski glumac Goran Višnjić koji u filmu glumi umirovljenog generala Antu Gotovinu zahvalio je Hrvatskoj vojsci na potpori u snimanju serijala i filma.

“Hrvatska vojska pružila nam je ogromnu pomoć i zaslužuje našu veliku zahvalu i poštovanje. Još za vrijeme snimanja filma posjetili smo neke od postrojbi i vojarni kako bi naša glumačka ekipa upoznala te vrsne profesionalce i izrazila poštovanje. Moje upoznavanje s akrobatskom grupom “Krila Oluje” koja nosi naziv po pobjedničkoj operaciji “Oluja” pretvorila se u prijateljstvo i jedno nezaboravno iskustvo zajedničkog leta”, istaknuo je Višnjić.

Jedan od pilota koji je sudjelovao u snimanju scene koja bilježi povratak generala Ante Gotovine (Goran Višnjić) i admirala Davora Domazeta-Loše (Tarik Filipović) s Brijunskog sastanka i njihov susret s generalom Antom Rosom (Boris Svrtan), kapetan posade helikoptera Mi-8 MTV pukovnik Nediljko Puljević rekao je kako je i ranije sudjelovao u snimanju filmova, no ovo je bio poseban događaj.

Marinko Karačić

 

 • Anonimno

  13. srpnja 2019. #1 Author

  Kako sam čuo general Gotovina i još neki zaslužuju pozdrav generalu

  Odgovori

 • BRANE

  13. srpnja 2019. #2 Author

  Okrenimo se buducnosti zaboravimo prošlost–muk je i dalje se čuje muk ,nitko neizgovara riječi ,nitko ne daje svoj glas pa ni vi Generale…samo pošteno-znase

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.