U SUBOTU SVI NA RIVU Dočekamo prvake Fantelu i Marenića kako zaslužuju! U SUBOTU SVI NA RIVU Dočekamo prvake Fantelu i Marenića kako zaslužuju!
Grad Zadar sa Športskom zajednicom Zadarske Županije, Športskom zajednicom Grada Zadra, JK Uskok i JK Sv. Krševan organizira u subotu, 20. kolovoza 2016. svečani... U SUBOTU SVI NA RIVU Dočekamo prvake Fantelu i Marenića kako zaslužuju!

Grad Zadar sa Športskom zajednicom Zadarske Županije, Športskom zajednicom Grada Zadra, JK Uskok i JK Sv. Krševan organizira u subotu, 20. kolovoza 2016. svečani doček za zadarske olimpijce: osvajače zlatne medalje, jedriličare u klasi 470 Šimu Fantelu i Igora Marenića, jedriličare u klasi 49er Pera Cupaća i Pavla Kostova i skakačicu u vodu Marcelu Marić.

Svečani doček organizirat će se na rivi kod Morskih orgulja s programom koji počinje u 21 sat. Zadarski olimpijci pristat će na rivu oko 21:30.

Pozivamo građane i građanke Zadra, ljubitelje sporta i sve goste da dočekaju sjajne zadarske sportaše i čestitaju ima na uspjesima koje su ostvarili u Riju.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.