U Zadru početkom listopada započinje tečaj turskog jezika U Zadru početkom listopada započinje tečaj turskog jezika
“Udruga hrvatsko-turskog prijateljstva Zadar najavljuje organizaciju i održavanje početnog tečaja suvremenog turskog jezika koji će se održavati u Zadru, u razdoblju od listopada do... U Zadru početkom listopada započinje tečaj turskog jezika
“Udruga hrvatsko-turskog prijateljstva Zadar najavljuje organizaciju i održavanje početnog tečaja suvremenog turskog jezika koji će se održavati u Zadru, u razdoblju od listopada do kraja prosinca 2018. godine.
Tečaj će obuhvatiti temeljne gramatičke cjeline (tri glagolska vremena, padeže i dio sintakse) te osnove konverzacije na turskom jeziku, a što će biti ujedno priprema za eventualni nastavak učenja ovog jezika kroz daljnje stupnjeve.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresu Udruge [email protected], a u prijavi trebaju navesti ime i prezime, godinu rođenja i zanimanje (npr. student, učenik, radnik, službenik, i sl.).
Prijave se putem navedene e-mail adrese zaprimaju do zaključno 1. listopada 2018. u 24.00 h.
Nakon zaključenja roka za prijave, svi prijavljeni kandidati bit će obaviješteni putem svojih e-mail adresa o terminima i mjestu održavanja tečaja.
Broj polaznika tečaja bit će maksimalno 20, a lista će se formirati prema redoslijedu prijava kandidata”.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.