U ZNANSTVENOJ KNJIŽNICI Predavanje Adriana Kezele U ZNANSTVENOJ KNJIŽNICI Predavanje Adriana Kezele
Ovaj tjedan u Znanstvenoj knjiznici Zadar poslastlica za sve one koje zanima duhovnost I doživljaj svijest van prosječnih self-help priručnika. Kao gost predavač u... U ZNANSTVENOJ KNJIŽNICI Predavanje Adriana Kezele

Ovaj tjedan u Znanstvenoj knjiznici Zadar poslastlica za sve one koje zanima duhovnost I doživljaj svijest van prosječnih self-help priručnika.
Kao gost predavač u Izložbenoj dvorani ZkZd, u srijedu 16.11.2016 sa početkom u 18 I 30, Zadrani će imati priliku poslušati Adriana Kezele, autora više od 40 knjiga o ljubavi, životu I smrti koji će održati promociju svoje posljednje knjige I predavanje na temu “Sinkronicitet- buđenje cjeline: kako djelotvorno koristiti sinkronicitet u svakodnevnom životu”.
Ovaj poznati učenjak indijske astrologije – jyotisha , utemeljitelj integralne integracije I osnivač Duhovne akademije redovno je sa svojim izdanjima na ljestvici najprodavanijih knjiga, te je svojim prepoznatljivim duboko izražajnim stilom sinonim za kvalitetna razmatranja duhovnosti.
U svojoj posljednoj knjizi o sinkronicitetima otkriva kako izgleda stvarnost u kojoj ograničenja nestaju ,te čemu služe putokazi sinkroniciteta I kako svijest I stvarnost funkcioniraju u svemu tome .
Ljubitelji kvalitetnog razmatranja duhovnosti i dobrog predavanja će ovom prilikom sigurno doći na svoje.

Sandra Marelja Muić

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.