U Znanstvenoj knjižnici predstavljena deseta zbirka pjesama Jose Štuline U Znanstvenoj knjižnici predstavljena deseta zbirka pjesama Jose Štuline
Pred mnogobrojnom zadarskom publikom, u prepunoj Izložbenoj dvorani Znanstvene knjižnice u Zadru, u četvrtak, 5. prosinca 2019. godine održano je predstavljanje nove, desete zbirke... U Znanstvenoj knjižnici predstavljena deseta zbirka pjesama Jose Štuline

Pred mnogobrojnom zadarskom publikom, u prepunoj Izložbenoj dvorani Znanstvene knjižnice u Zadru, u četvrtak, 5. prosinca 2019. godine održano je predstavljanje nove, desete zbirke pjesama autora Jose Štuline pod naslovom “Ljubav ne umire”.

Uz autora u predstavljanju ovog jubilarnog Štulinovoga izdanja sudjelovali su mr. sc. Miro grubić, ravnatelj Znanstvene knjižnice, književnik Tomislav Marijan Bilosnić, kantautorica Lada Šokota i Gabrijela Meštrović Maštruko, glumica Kazališta lutaka Zadar. O Štulinovom pjesništvu govorili su nadahnuto T. M. Bilosnić i M. Grubić, dok je pjesme iz njegove najnovije zbirke čitala G. M. Maštruko, a L. Šokota je sve popratila glazbom i šansonama posvećenim slavljeniku. Na kraju J. Štulina je zahvalio svima na pažnji i interesu iznijevši i svoja pjesnička načela.
Najnovija zbirka pjesama Jose Štuline „Ljubav ne umire“ obima osamdeset i šest stranica tiskana je u izdanju Nakladničke kuće „Tonimir“ iz Varaždinskih Toplica. Za nakladnika se potpisuje Marija Martinez, pogovor je napisao Miro Grubić, grafički jer urednik Stjepan Pintarić, a prijelom Danijel Bubnjarić. Ovo luksuzno izdanje ilustrirala je autorova unuka Marija kako stoji u impresumu.

Štulina, Maštruko i Bilosnić

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.