UHLJEB Cota u radno vrijeme vrijeđa po Facebooku ljude, župan Longin ne reagira! UHLJEB Cota u radno vrijeme vrijeđa po Facebooku ljude, župan Longin ne reagira!
Nakon što je portal Kalelarga info pisao o neprofesionalnom i nenormalnom ponašanju pomoćnice pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje i provedbu dokumenata, Ivone Cota, te velikim... UHLJEB Cota u radno vrijeme vrijeđa po Facebooku ljude, župan Longin ne reagira!

Nakon što je portal Kalelarga info pisao o neprofesionalnom i nenormalnom ponašanju pomoćnice pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje i provedbu dokumenata, Ivone Cota, te velikim neugodnostima koje doživljavaju njene stranke, koje maltretira putem Facebooka, o čemu više možete pročitati OVDJE, upit o tome što namjerava poduzeti poslali smo zadarskom županu Božidaru Longinu.

Naime, i njemu je na sramotu kao županu da se djelatnica kojoj je on nadređen ponaša nenormalno, da uznemirava stranke u postupku rješavanja građevinske dozvole putem Facebooka, da im prijeti i stvara im neugodnosti obraćajući se i njihovim susjedima i prijateljima, o čemu je javno progovorio za portal Kalelarga info stanovnik Vira Darko Mikulić.

Vrijeđa stranke koje dolaze u ured putem Facebooka

Iako smo županu Longinu o tome poslali upit 16. lipnja, on se do danas (5. srpnja) o cijelim slučaju još nije očitovao.

Stoga se Cota nastavila ponašati kao i ranije, te sa svoja dva Facebook profila, jedan na ime Ivona Cota, a drugi na ime Ana Micic, uznemirava i maltretira ljude putem Facebooka, i to za vrijeme radnog vremena. Tako je ponovo uznemiravala Darka Mikulića, nezadovoljna što je za portal Kalelarga info progovorio o groznom i krajnje neprofesionalnom iskustvu koje je imao s njom kao stranka u postupku izdavanja građevinske dozvole, smatrajući kako je nedopustivo tako neprofesionalno ponašanje zaposlenice Zadarske županije, čije plaće osiguravamo mi građani kao porezni obveznici.

Zbog čega župan Longin oklijeva sa sankcijama prema Coti?

Razumijemo da je župan Longin do sada imao i svojih problema, vijećnici Županijske skupštine koji su mu i stranački kolege glasovali su protiv njega kada je pokušao dobiti suglasnost za rasprodaju zgrade Poliklinike u Zadru u bescijenje, a kasnije su mu batinama prijetili veterani Domovinskog rata zbog pokušaja gašenja i preseljenja Specijalne bolnice za ortopediju u Biogradu.

Sada su ti problemi iza njega, odustao je i od jednog i drugog projekta, pa bi bilo dobro da se malo posveti problemima unutar Županije. Jer postavlja se pitanje zbog čega se nije u stanju pozabaviti nenormalnim ponašanjem pomoćnice pročelnika Cote, da li joj je nešto dužan radi neke odrađene usluge, ili je s njom u nekim privatnim ili možda rodbinskim odnosima zbog kojih se na nju ne odnose pravila koja vrijede za sve druge osobe zaposlene u Županiji?

Podsjetimo, dovoljno materijala za kaznenu prijavu zbog uznemiranja i dugotrajnih pokušaja uspostave neželjenog kontakta, za što je zapriječena zatvorska kazna, ima i virski načelnik Kristijan Kapović, kojeg Cota uhodi i proganja dan i noć putem društvenih mreža, no ne da mu se baviti s osobom koja očigledno treba stručnu pomoć.

Screenshot_20190705_175922-01 Screenshot_20190705_175956-01

 

 • Freky

  5. srpnja 2019. #1 Author

  Što ovo drži u ruci? Spolovilo nekog crnca? He he.. Što niste cijelu fotografiju objavili?????? 😂😂

  Odgovori

  • Anna

   5. srpnja 2019. #2 Author

   Gadljivo. Koga normalnog zanima to…

 • KOCKY

  5. srpnja 2019. #3 Author

  Što ne napišete kako je jednome gradskom frajeru seks plaćala tako da mu je kupovala cipele, skupe kreme za lice i košulje zauzvrat? Ako želite više informacija o kome se radi javite se na mail [email protected]

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.