Ulaznice za Grdovićev koncert na Višnjiku u prodaji od srijede Ulaznice za Grdovićev koncert na Višnjiku u prodaji od srijede
Iz Športskog centra Višnjik u Zadru izvijestiili su javnost da 15. veljače u dvorani Krešimir Ćosić u Športskom centru Višnjik u Zadru organiziraju veliki... Ulaznice za Grdovićev koncert na Višnjiku u prodaji od srijede

Iz Športskog centra Višnjik u Zadru izvijestiili su javnost da 15. veljače u dvorani Krešimir Ćosić u Športskom centru Višnjik u Zadru organiziraju veliki koncert – feštu u povodu 40. obljetnice glazbene karijere i umjetničkog rada MLADENA GRDOVIĆA pod nazivom “NIJE U ŠOLDIMA SVE”.
“Tijekom proteklih 40 godina Mladen je objavio stotine pjesama , surađivao sa mnogim estradnim zvijezdama, nastupao na hrvatskim ali i na europskim , američkim i australskim pozornicama i sa prepoznatljivim dalmatinskim glazbenim izričajem već godinama slovi kao jedan od najpoznatijih izvođača hrvatske zabavne glazbe.
Malo izvođača se može pohvaliti tako uspješnom karijerom dugom 40 godina i tako vjernom publikom koja ga prati kroz karijeru još od prvih dana. Naravno, tu su i novi poklonici za koje Grdović sklada i izvodi nove hitove u modernijim i svježim aranžmanima a oni mu uzvraćaju podrškom na svim njegovim nastupima. Za sve njih Mladen je zajedno sa svojim managementom Lupo music i sa našom producentskom tvrtkom pripremio niz iznenađenja kako bi na način dostojan najvećih priredio pravi spektakl na Višnjiku. Za tu prigodu pozvali smo i goste, prijatelje sa kojima je Mladen surađivao u različitim projektima: Zlatka Pejakovića, Jasmina Stavrosa, Ivanu Kovač, Maju Šuput, Miu Dimšić, Učiteljice, klapu Munita i Ivana Zaka. Naravno, tu je Mladenov prateći band, grupa Romantic pojačana najboljim glazbenicima, a sve skupa uobličuje i vodi Damir Mihanović Ćubi.
Jedno je sigurno!!! Na Višnjiku još nije bilo ovakvog koncerta. Sa potpunim pravom najavljujemo:
OVO ĆE ZAISTA BITI PRAVI SPEKTAKL !!!
Osigurali smo zvučnu i scensku vrhunsku opremu, posebne efekte i scenografiju, sve kako bi 15. veljače uživali u dobroj pjesmi i najboljoj atmosferi.
Ulaznice za koncert po cijeni od 70 kuna za mjesto na parteru i 90 kuna na tribinama možete kupiti od četvrtka 17. siječnja u Turističko informativnom centru u gradu (ulica Jurja Barakovića 5) radnim danom od 9 do 13 i od 17 do 20 sati (subotom od 9 – 13 sati) i trgovini TISAK MEDIA (centar Supernova) i TISAK Kalelarga kao i u sustavu www.ticketshop.hr.
U prodaji je i VIP tribina po cijeni od 150 kuna.
Koncert počinje u 20:00 sati, a ulaz u dvoranu je od 18:30. Dodajmo još kako se koncert održava oko Valentinova pa je to razlog više da planirate izlazak sa voljenom osobom upravo tamo gdje je najbolje – na velikoj fešti u povodu 40-te godišnjice uspješne karijere Mladena Grdovića.” – stoji u priopćenju ŠC Višnjik.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.